Aktywne Wpisy
emissary +110
KRZYSZTOF_DZONG_UN +202
Mam wrażenie, że wykopki coś słabo dziś kibicują mmmarysi, dlatego podbijam pulę.
Jak mmmmarysia zdobędzie dziś zloty medal, to usuwam konto.
#oswiadczenie #paryz2024 #bojowkamariiandrejczyk #ladnapani #mecz #polska
Jak mmmmarysia zdobędzie dziś zloty medal, to usuwam konto.
#oswiadczenie #paryz2024 #bojowkamariiandrejczyk #ladnapani #mecz #polska
Zastanawiam sie czy jest cos czego kler nie zrobi dla pieniędzy?
Więcej zdjęć w komentarzach
#ciekawostki #rutkowski #bekazkatoli #katolicyzm #religia #polska
@piteross:
@silnypoamfie7: Musi byc czujny. Chroni szefa. Na instruktażu przed wyjazdem mowili mu jak na plebani księża zaruchali prostytutke niemal na śmierć.
@trololo55: tez to rozkminiam. Żenadę na pewno ale hajs się pewnie zgadza. Kominiarki mają to wstydu w sumie nie ma...
@trololo55: Po to mają maski.
@ATAT-2: Zapłacił księdzu z 10 kola to sie nie czepiał. A za wejscie do kościoła w nakryciu glowy byly juz i wyroki
@Harven:
@stan-tookie-1: są przypadki, że księża nie chcą zmarłego na cmentarzu pochować bez kasy, a ty myślisz, że ci klecha ot tak Matiza będzie święcił za darmo xD Może na jakimś #!$%@?, gdzie i tak nie ma co robić.
Komentarz usunięty przez autora
@Harven: Polska wersja Dyktatora xD
legitymacja katolika to pozwolenie na parkowanie pod kościołem
wydaje mi się że wie że może być kiedyś na spacerze z dziećmi po prostu odstrzelony. ci ludzie kiedyś wyjdą z więzień.
@wojtas_mks: To co on opier.alał na poczatu lat 90tych to oddzielna sprawa. Kiedys z jakimis osilkami zatrzymali na ulicy znajomego mojego ojca. Chcieli sprawdzać samochód czy nie kradziony, bo cos im sie upstrzylo. A sprawdzać mieli sami, bo tak ( ͡º ͜ʖ͡º)