Wpis z mikrobloga

#leagueoflegends tak tylko przypomnę, że dzisiaj mieliśmy finał leca ( ͡º ͜ʖ͡º). To znaczy ten finał który nikogo nie interesuje bo zaniecale 2 tygodnie mamy season finals. Nie żeby wynik był szczególnie inny za to ciekawe jak będzie z oglądalnością. Tak właściwie to szkoda mi G2 po raz kolejny udowadniają, że kwestia wygrania leca zależy tylko i wyłącznie od tego czy im się chce. Jak oni mają cokolwiek zagrać na Azję jak ich przeciwnicy robią top 2 i top 3 z zawodnikami którzy przed przyjazdem do EU robili ostatnie miejsca w lck cl ?
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krosneq:

G2 jest przede wszystkim nudne. Kiedyś tak samo rozwalali wszystkich ale dosłownie po każdej grze czekało się na to co głupiego powiedzą czy napiszą Wunder, Jankos czy Perkz. A teraz to tak patrzę na tego Yike czy BB no i co ja mam o nich sądzić, no bardzo dobrze grają, pewnie najlepiej w LEC na swojej roli i tyle oni mnie interesują xD Kompletnie nie chce mi się ich
  • Odpowiedz
  • 0
@Murasame: Prawda jest taka że wszyscy oglądaliśmy G2 tylko dla Jankosa i Ocelote, po #!$%@? jednego i drugiego nawet po części zyskaliśmy niechęć do tej drużyny.
  • Odpowiedz