Aktywne Wpisy
SynMichaua +552
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
SzczotkaMiedziana +625
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Niestety dla nich aktorka, homoaktywistka Barbara Butch, która "gra" Jezusa wrzuciła na Instagramie o jaki dokładnie obraz chodziło.
#bekazlewactwa #paryz2024 #sport
Komentarz usunięty przez moderatora
Tymczasem jak to bywa w LGBTQPNZ+ ktoś nie wytrzymał i się rozpruł z rzeczywistymi zamiarami xD
W sumie mogło chodzić o obraz da Vinci. On chyba był wegetarianinem i musiał uciekać z kraju, bo oskarżyli go o sodomię, a sam obraz malował na wygnaniu. To nie jest część waszej kultury prawaki! Jakby da Vinci dziś żył, to gardziłby wami prawakami!
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiedziałem że prawaki chcą zakazać jedzenia owoców
Prawaki wyśmiewają wegetarian, nie zauważyłeś? A i zwierzętach mówią że to biomaszyny.