Aktywne Wpisy
snickers111a +8
#mecz #lewandowski ktoś mi wytłumaczy jak to jest, że nawet lewy w skali światowej i w porównaniu do innych piłkarzy nie jest tak medialny? Chłop jest zaraz za messim u Ronaldo a mam wrażenie że na świecie to śledzą go tylko Polacy i niektórzy kibice Barcelony xD
#dzieci hej zrobilem od zera takie drabinki dla dzieci , co byscie jeszcze dolozyli zeby je urozmaicic ?
1. Zbuduj miasto na terenie zalewowym
2. Bądź ździwiony że miasto zalało xD
3. ???
4. Tramwaj sie wykoleił
Za to: mamy 2 nowe duże połączenia (na osiedle Nowy Dwór i na Popowice) oraz mamy absolutnie topowy tabor. Same nówki u nas śmigają. Jak byłem w Krakowie, Katowicach czy Gdańsku to myślałem, że to
@CatHater: ale ty wiesz, że to wynika z tego, że prędkość na zakrętach i skrzyżowaniach została ograniczona do minimum. Poobserwuj jakieś większe skrzyżowanie i zobacz jak często tramwaje blokują skrzyżowanie, bo nie zdążyły przejechać na swoim cyklu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogau: ale wiesz że te Konstale jeżdżą teraz tylko w ramach zabytkowej linii turystycznej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://kstm.pl/pl/wroclawskie-linie-turystyczne.html
@JankesGhost: akurat trafiłem na fajny artykuł. Ciekawe, że potrzeba aż 75 konstali do obsługi jednej linii turystycznej ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jesteś z urzędu miasta czy skąd te