Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +33
Nagle jesteś po 30tce i znajomi już nie gadają jakie fajne są chmury na niebie, tylko mierzą se kutasy i gadają o pracy i pieniądzach, połowa z nich ma dzieci, a druga jest już rozwiedziona. C-----o.

arinkao +29
Pizzerinki nocne na cieście drożdżowym ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250827_194245
Pobierz

Mam trochę prostych i złożonych skryptów, głównie w #python i pakuje je w katalogach ale to jest już niewygodne gdy każdego z nich musze. np szukać albo przypominać se który skrypt jest od czego.
Jest jakiś super CRM czy coś, który przerzuce wszystko na serwer i będe miał to wszystko poukładane, w każdej chwili będe mógł odpalić dany skrypt z terminalem etc.?
#programowanie #it
@Protectorx: czym to ma się różnić od sytuacji w której masz wszystko poukładane w katalogach? Że będzie poukładane w katalogach, tylko na serwerze?
nie jestem w stanie ogarnąć tego w takim stanie jakim mam teraz to zrobione.
Tak samo odpalanie okien/zakladek terminalu które mi się walają po pulpicie z odpalonymi skryptami (tak wiem, mogę je odpalać w tle ale wolę czasem szybko sprawdzić postęp np.)
chodzi mi juz o sam crm - czy coś takiego istnieje do moich potrzeb
Natomiast druga z opcji jaka bym Ci polecil, cos co jest blizsze mojemu sercu, to zrobienie pythonowej paczki
Przejrzałem teraz tego airflow i to jest chyba to czego szukam. Co prawda możliwości ma aż nadto ale to nawet dobrze, bo zawsze to mniejsze ograniczenia.