Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +252
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
( ͡º ͜ʖ͡º) zdaje sie, że w PRLu strajkowali Ci co pracowali, bezrobotni i nieletni nie brali udziału w strajku
¯\(ツ)/¯ a już jako 18-20 latek był rzekomo pobity za działalność swojego ojca, normalnie bohater narodowy. Biografia tuska jakoś bardziej sie kupy trzyma, bo jakoś tusk nie kończył studiów w hamburgu, zresztą skąd młody student miał siano w latach 90 na studiowanie w Niemczech?
Co innego kaczyński i tusk. Chłopy w podobnym wieku i Ci faktycznie byli w opozycji antyomunistycznej, a korwin w tamtych latach co prawda nie walczył z komuną, ale pisał jakieś publikacje za co później był interniowany w latach 80, ale oni wtedy byli dorośli, a młody morawiecki w tamtym okresie był gówniarzem xD tak samo sikorski mnie zastanawia skąd chlop mial siano na studia w UK? Jak w kraju była bida w tamtych latach
#heheszki #pytanie #polska #polityka
Tak samo pierwsza praca to dyrektor, to idealny przykład jak działają znajomości i jak w Polsce wyglądał podział stołków pomiędzy ludźmi z solidarności a spadochroniarzami z PRL co założyli potem SLD
Komentarz usunięty przez autora
¯\(ツ)/¯
¯\(ツ)/¯
@JasnyBanan: