Wpis z mikrobloga

@mmmod: nie gościu, prowadzenie wojny przeciwko mordercom z Hamasu to nie “czystki etniczne” xD chcesz używać takich pojęć to zobacz sobie co się dzieje w Sudanie.
  • Odpowiedz
@mmmod: no to nie dyskutuj i dalej polegaj na artykułach z Wikipedii xD świetne zrodlo gdzie dane podawane są przez Hamas xD aż dziwne że 500 trylionów tam nie zginęło xD tak się składa że zawsze są ofiary cywilne ale akurat w Gazie proporcje to 1:1.5 podczas gdy w takim Afganistanie było to 1:20 xD świetne czystki etniczne xD z kim ja tu siedzę
  • Odpowiedz
@mmmod: amnesty powiązane z bractwem islamskim gadajace o Judei i Samarii a ty typie gadasz o Gazie xD. To tak jakbym ja gadał o Gdańsku a dał artykuł nt. Krakowa. Tam same dzieci i kobiety, widać to z resztą na filmach z 7 października. Jebač tych islamskich morderców, słyszałeś o protokole FAFO? No to właśnie został on zastosowany ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
GoldaMeir - @mmmod: amnesty powiązane z bractwem islamskim gadajace o Judei i Samarii...

źródło: IMG_9955

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@GoldaMeir: dosłownie nie masz niczego żeby rzeczowo zaprzeczyć czemukolwiek (no chyba że oficjalnie od pana netanjahu )xddd dyskusja skończona
  • Odpowiedz
@mmmod: to są tak potężne bzdury że aż nie mam czasu tego obalać xD

In May, Israel launched a five-day offensive in the occupied and blockaded Gaza Strip, killing 11 Palestinian civilians.

Nie ma czegoś takiego jak occupied Gaza skoro Izrael z niej wyszedł w 2005 roku i oddał władzę „Palestyńczykom”. Nie wiem co to za bzdury o zabiciu „cywili”. W Gazie nie ma
  • Odpowiedz