Czesc Jaki telefon z #android pozwala obecnie na największą “prywatność” i możliwości w kwestii custom Rom? ostatni Android to była jakaś xperia i #cyanogenmod wiele lat temu, a potrzebuje czegoś na czym zainstaluje jedną aplikację do pracy z pliku apk + dzwonienie i sms. Bez logowania na sklep play. Coś mi gdzieś mignęło jakiś czas temu, że #pixel. Czy to aktualne? Dziękuję
@wodziciel: Pixel 5 jest najmniejszy i ma przedłużone wsparcie przez GrapheneOS mimo, że samo Google już go nis aktualizuje. Na AsGoodAsNew jest do kupienia nowy za około 1100 zł
Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo: -on dojeżdża rowerem do pracy, -ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)
Jaki telefon z #android pozwala obecnie na największą “prywatność” i możliwości w kwestii custom Rom? ostatni Android to była jakaś xperia i #cyanogenmod wiele lat temu, a potrzebuje czegoś na czym zainstaluje jedną aplikację do pracy z pliku apk + dzwonienie i sms. Bez logowania na sklep play. Coś mi gdzieś mignęło jakiś czas temu, że #pixel. Czy to aktualne? Dziękuję
@wodziciel: telefon od Google i brak szpiegów no tyle to nie
@cysiekw: Przecież Pixele mają największą ilość ROMów, w tym te "prywatne".
Stokrotne dzięki!
PixelOS bez google appsów na moim xiaomi ma się bardzo dobrze.
Są takie które nie odstają wsparciem względem pikseli.
Dziękuję za odpowiedzi. Podjąłem decyzję jak widać na zdjęciu. Zaraz biorę się za #grapheneos