Aktywne Wpisy
36873 +409
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Czupakabra82 +174
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Zyski #tesla spadły o 45%
Elon przelewa Trumpowi co miesiąc $45mln
elektryczne samochodziki schodzą tu na dalszy plan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
trochę śmieszkuje, ale ogólnie smutna historia
To demokraci się pewnie zajmowali jego synem, jak nie miał dla niego czasu...
Brzmi jak historia lewaka
:D
Dodatkowo został "podstępem" naciągnięty na podpisanie dokumentów....
Tan człowiek zarządza firmą wartą setki miliardów i nie wie co podpisuje?
Czy się z nim komunikuje przez partię demokratyczną?
@maniek74: totalnie to, opiekujesz się swoimi dziećmi i nagle z dnia na dzień bez żadnej zapowiedzi wpada ci
@Morf: chyba chodzi o "syna", ktory nie chce z nim miec zadnego kontaktu wiec w pewnym sensie to co mowi Musk ma sens. Stracil syna i lewacka moda mu to zabrala. Przypuscmy, ze jak
Najłatwiej jest zwalić winę za swoje błędy na innych.
Niestety nie wiem kim są Ben i Maddy Hart.
Polecam jednak zapoznać się z rzeczywistością w stanach, zwłaszcza w śród kręgów "oświeconych". Historia Maddy I ojca jest i wspaniała i tragiczna, ale jestem pewien że nie obejrzysz nic w tym temacie. Szkoda, bo to pokazuje jak śmieszne jest pisanie obecnie, że to wina rodzica.
Link pierwszy z brzegu, podsumowanie wstępu do historii. Obecny stan to tak
Nie rozumiem jak te dwie sprawy są z sobą powiązane.
Wygląda na to, że gość za bardzo skupił się na sprawach materialnych, zamiast budowaniu relacji i więzi z swoim dzieckiem.
Do tego jeszcze jakiś dziwny jutuber dający
To wina lewactwa że miał kilka żon - prawactwo chce zakazać rozwodóŵ ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Czy wojująca lewaczka na TT musiała coś podpisywać zeby mieć przekonanie że walczy w "dobrej" sprawie?
Partnerki były jakie były (bardziej postępowe niż tradycyjne) kobieta, lekarz i otoczenie twierdzi że terapia jest git a nawet potrzebna w tym wypadku to powinieneś upierać się jak osioł? Upierał byś się jak osioł? A może