Wpis z mikrobloga

#kononowicz i po wczorajszej akcji przez #moderacja @M_B to ja już nie wiem o co chodzi na tagu komentowane są sytuacje i sprawy bieżące twórczości szkolnej i około szkolnej wszyscy widzę dostali ostrzeżenia czy też Bany za błędne tagi xD i ja się pytam kto to i jak sprawdza w odwołaniach napisałam nawet co jest kto itd i c--j i tak odrzucone. To zdecydowanie z taką moderacją ruch na stronie będzie większy xD #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koneser_denaturatu: no i co z tego że jakiś zjeb siedzi i zgłasza wszystkie posty jak leci? Tzn że oni mają reagować i wymierzać kary bo ktoś ma jakieś urojenia? To tak samo jak byś dostał bana za stwierdzenie że białe jest białe ale ze moderacja ma lewackie odchyły o czym każdy wie to nie można używać słowa biały/czarny bo rasizm xD chociaż za to pewnie też lecą bany c--j ich
  • Odpowiedz
@Malgorzatabezrak: Małgorzatka, to bot automatycznie dodaje tag w weekend do starych postów, nieraz do 2 tyg. wstecz. Przecież to chodzi o setki wpisów. Logiczne pomyśl, jaka ludzka ręka mogłaby to pozgłaszać w parę minut, skoro te powiadomienia przychodzą w 5 min. do wieluuuuu użytkowników. Po prostu na tagu jest wielu takich... sama wiesz. Myślą, że to na serio Marian ich zgłasza xD. To jest tylko edycja postów przez bota polegajaca
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: no ja już nie wiem o co chodzi, ja się pytam o filmik ze slawkiem który jest jedna z jakby nie patrzeć głównych postaci szkolnej i dostaje strajka za to kto tam w tej moderacji siedzi. Pozdrawiam również czike
  • Odpowiedz