Aktywne Wpisy
calban +1182
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +625
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
O ile Mateusz Żyro to bardzo solidny ligowiec, porządny obrońca Widzewa to jego brat to cień samego siebie. Nie wiem ile można się na Michała Żyro nabierać. Popatrzmy sobie na statystyki. Zagrał w 13 meczach #jagiellonia za Stolarczyka, jedna bramka + asysta w #ekstraklasa 21/22.
Co prawda w sezonie 22/23 w Wiśle miał już lepszy sezon, ale zeszły sezon? 8 meczów, jakieś ogony grał i jedna bramka xD. Przypominam, to jest Napastnik. Dla porównania jego brat w zeszłym sezonie jako obrońca strzelił 2 bramki. To jest dla mnie niepojęte. Michała do 3. Ligi bym wysłał.
#mecz #ciekawostki #heheszki