Wpis z mikrobloga

Ten to sobie biznes zrobił na zdesperowanych ludziach i wciska im kit (nadzieje) bo tu nie tylko o jaworka chodzi.,

Kazałem im przywieźć rzecz po sprawcy, żebym mógł nawiązać kontakt z tą osobą. Przywieźli mi przepoconą czapkę należącą do poszukiwanego - opowiada Krzysztof Jackowski.
W końcu poczułem... On nie żyje. Duch poszukiwanego podpowiedział mi: Poraj... Poraj... Nie wiedziałem, że taka miejscowość istnieje. Sprawdziłem na mapie, Poraj leży 32 km od Borowców, gdzie doszło do tragedii. Jaworek uciekł. Po zbrodni zabił się. Trzeba przeczesać teren wokół Poraja - mówi Jackowski.

#jaworek #jackowski
Hunchbacked - Ten to sobie biznes zrobił na zdesperowanych ludziach i wciska im kit (...

źródło: obraz_2024-07-22_192103563

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hunchbacked: w początkach "kariery" tego klauna krążyły historie że ma mase kontaktów z byłymi esbekami i ówczesnymi gangusami, kórzy mu dawali info co gdzie i szukać i gdxzie truchło może leżeć, potem ci jego informatorzy poumierali, poznikali i zaczął coraz bardziej improwizować
  • Odpowiedz
w początkach "kariery" tego klauna krążyły historie że ma mase kontaktów z byłymi esbekami i ówczesnymi gangusami

@se_mallo: Z esbekami to fakt, bo pamiętam jak na polsacie w "eksperyment jasowidz" chwalił się przed wizją, że zaraz zadzwoni do byłego esbeka, żeby z nim coś skonsultować
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: szczerze odpowiadam: widziałem na jego filmach i filmach w telewizji, kiedy robili reportaże o nim. Chyba nie uważasz, że je sobie w paincie zrobił? Szczególnie, że są filmy z wypowiedziami samych policjantów i rodzin odnalezionych
  • Odpowiedz
@Hunchbacked znam kilka osob ktore wierza w niego jak w jakiegos cudotworce w sredniowieczu bo skoro rozwiazuje sprawy dla policji z ktorymi sobie nie poradzili i policja mu za to dziekuje to musi miec nadprzyrodzone zdolnosci. Ktos ma jakis argument ktorego moge uzyc w rozmowie z tymi imbecylami?
  • Odpowiedz
w początkach "kariery" tego klauna krążyły historie że ma mase kontaktów z byłymi esbekami i ówczesnymi gangusami

@se_mallo: To że miał kontakt z pershingiem to też fakt xD
  • Odpowiedz
@Basiura89: biorąc pod uwagę że gość ciagnie tą bajkę od dekad to nie zdziwił bym się gdyby był jednym z bardziej doświadczonych śledczych w policji xd
Koleś oczywiście estymuje, i wybiera najbardziej prawdopodobne warianty. To że takie oczywistość kogokolwiek na cokolwiek naprowadzają pokazuje raczej jacy nieudacznicy pracują w policji ze bez pomocy "jasnowidza" nie wpadają na to żeby sprawdzić pobliskie jezioro albo że gość którego ciała nie znaleźliśmy może żyć
  • Odpowiedz
  • 0
@Hunchbacked w Poraju? Tam masa ludzi chodzi z psami na spacery, policja patroluje na łódce cały teren zbiornika, tam gdzie jeszcze 10 lat temu były lasy teraz stoją domy i nikt go nie znalazł ani nie widział xD
  • Odpowiedz