Aktywne Wpisy
Maurelius +217
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +231
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Wpierw zabrali Vukovića, teraz Rosołka. Szkoda że Kuchego się nie udało wcisnąć.
Ogólnie Gual dziś dla mnie najlepszy na boisku.
Rozrkęca się i jak dojdzie Nsame to będą strzelać na zawołanie.
Fatalnie Wszołek, asysta nic nie zmienia. Naprawdę sprawdziłbym Chodynę, mam nadzieję że rzeczywiście nie będą grały nazwiska i Chodyna wskoczy do składu jak się dobrze spisze.
Kapusta też bardzo bardzo słabo. Szkoda że Elitima brak...
Goncalves coś tam potrafi widać ale jeszcze chyba zestresowany jest, kilka groźnych strat, Elitim to to nie jest ale wierzę że odpali niedługo.
Wkurzały z jednej strony te wrzutki w 1 połowie ale z drugiej strony były skuteczne, gorzej było już potem po przyjęciu.
Największym problemem będzie raczej lewa strona w Legii... Niby jest 3 zawodników ale żaden póki co nie pokazuje że zasługuje na 1 skład.
Może Luqihnasa tam przenieść i wtedy będzie miejsce dla kogoś w środku? Mocno go przeorali tam na boisku po powrocie.
Ja osobiście nie byłem fanem jego powrotu bo uważam że on robi tylko dużo wiatru, nawet nie dorasta do Josue i jego stylu.
Dziś może strzelił ale podań zepsuł sporo, a to że dalej nie zna nawet najprostszego angielskiego po powrocie z USA to jest jakiś skandal XD
#legia #pilkanozna #mecz