Wpis z mikrobloga

Nigdy seksu, nigdy całowania, nigdy macania, nigdy przytulania, nigdy za rękę, staż kołchozowy ponad 3 lata, staż na neecie 7 lat i zbliżający się 30 lvl. Barwny ten mój życiorys.
#przegryw
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WwaDdl022: chce Ci się żyć w takim wegetatywnym stanie? Ja juz bym dawno wyjechał gdziekolwiek na zachód, południe niż być w takiej stagnacji bez szans na poprawę. Chyba lepiej spać na plaży będąc bezdomnym w Barcelonie czy gdzieś gdziekolwiek niż marnować najlepsze lata życia będąc nic nie znaczącym trybikiem, którego gdyby zabrakło, nic by się nie zmieniło
  • Odpowiedz
@WwaDdl022 nie wiem czy cię to jakoś pocieszy, ale teraz nawet chłopy 7>/10 mają problem ze znalezieniem polczyska (ja mam morde 2/10 mnie to już w ogóle nie dotyczy). Także utwierdzam się w przekonaniu, że to nasze kobietki poczuły w ciągu ostatnich lat wiatr w żagle. A pożytku z nich nie ma żadnych - nie chce im się rodzić (bo po co można mieć pieska/kotka, w ogóle dziecko bee), nie chce
  • Odpowiedz
@WwaDdl022: żebyś się nie zdziwił według statystyk ponad 30% mężczyzn do 30 roku życia nie ruchało w statystyce było to ujęte że przynajmniej od roku ale dobrze wiemy że duża część z tego w ogóle. W japonii ponad 40% mężczyzn.
  • Odpowiedz
  • 0
@adwas89: W tym momencie to już droga bez odwrotu, ale z taką mordą jaką mam i tak za wiele bym w kwestii matrymonialnej nie zmienił.
W życiu zawodowym sam sobie zrobiłem pod górę i to jest fakt, powinienem zrobić wszystko żeby uniknąć kołchozu, a nie zrobiłem nic.
  • Odpowiedz