Aktywne Wpisy
arcxa +98
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Notabene +36
Wrzuciłem ofertę sprzedaży używanego Xboxa X za 2500 zł w tamten weekend na wykop, oczywiście wykopki zesrały się że to nie jest tyle warte i że posrało mnie z ceną. Wystawiłem wczoraj na OLX w tej samej cenie, dzisiaj poszedł. Kupił go chłop na 10 urodziny swojego dziecka. Jako że jestem dobrym człowiekiem to mówię że jak dla dzieciaka to super i zjechałem mu 300 zł z ceny. Był zadowolony jak cholera.

Zamek zbudowany na piasku.
Do tego dodaj tęczowy HR i
Gdzie dział testów?
Gdzie zarządzanie projektem?
System co do gier się nie nadaje stosują w szpitalach i portach lotniczych, bankach...
linux to ma? pamięta jak przez mgłe że jak mi aktualizacja minta r-------a to jakoś w ten sposób uruchamiałem kompa xD
Dajmy na to, masz ten "obraz bez aktualizacji". I co po nim? Zajmował by tylko gigabajty
Crowdstrike tutaj ma pełną winę bo wypuścili aktualizację bez testowania. Kropka.
Może być i 1001 fallbacków i zabezpieczeń a jak przyjdzie co do czego to znajdzie się 1002 sposób żeby to wszystko i tak
@EtaCarinae system który jest nieubijalny a jednocześnie da się instalować co chcesz nie istnieje, to się wyklucza. Apple idzie w stronę zamykania oprogramowania, to ludzie płaczą, że na iPhone nic nie zainstalujesz.
@Przegrywek123: A potem te ajfony i tak padają, bo zobaczą jakieś wifi albo zaczną im się zgłaszać urządzenia bluetooth, więc to podejście i tak nic nie daje.
No wszystko fajnie, tylko co z tego? I tak potrzeba kogoś kto to zrobi. Może da się wtedy to zrobić zdalnie, ale to już kwestia samej architektury w danej firmie.
Rozwiązania ze środowiskami które są stałe i niezmienialne zarządzane przez centralny serwer da się również zrobić na windowsie - takie rozwiązanie jest czasem używane np w szkołach i kafejkach