Aktywne Wpisy

heksengerg +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

panthererose +77
Gdy miałam 14 lat pochowałam mojego tatę, zginął w wypadku, nie ze swojej winy. Wtedy ojciec mojej mamy, mój kochany dziadek bardzo zaangażował się w wychowywanie mnie. Bardzo chciał mi zastąpić ojca. Dzisiaj go pochowałam. Nie mogę uwierzyć, że już nigdy go nie zobaczę.
https://www.youtube.com/watch?v=TszV_5Zlpyk&ab_channel=WindWalkTravelVideos%CA%AC
#usa #zalesie #gorzkiezale #smuteczek
@Lynch9: Oddałbyś wszystko za możliwość zamieszkania w Stanach Zjednoczonych ponieważ absolutnie nigdy prawdopodobnie cię tam nie było ( ͡~
@DeoMondeo: Problem z american dream jest taki, że ludzie którzy kiedyś w to wierzyli wyrośli z tego, ale pojawiła się nowa grupa patrzy na USA przez pryzmat social mediów z tej pozytywnej kolorowej strony oczywiście a później taki Amerykanin przylatuje do Polski, do Europy i się
@niecodziennyszczon: Jeśli miałbym powiedzieć coś o Stanach Zjednoczonych jest to na pewno kraj który ma bardzo piękną i zróżnicowaną przyrodę. Pod takim względem, że tam masz
@niecodziennyszczon: Przepraszam, ale śmiem twierdzić iż ich model bycia religijnym jest znacznie bardziej przystępny od naszego. Przede wszystkim tam jeśli o katolicyzm nie ma spowiedzi zaś działania społeczności niezależnie od wyznania opierają się na różnych akcjach społecznych. Na przykład pamiętam, że żydzi mają takie spotkania, że dzieciaki gotują tam dorośli sobie rozmawiają coś jak