Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ruchanie nie ma wpływu na rozmiar cipy, powielasz mity, najwyżej urodzenie dziecka może w niewielkim stopniu poluźnić cipe, choroby to inna kwestia, a dziewice często są ciaśniejsze bo są spięte i zestresowane

@Vegas8: Nie masz pojęcia, o czym mówisz chłopie. Poczytaj o pochwicy. Wszystkie książki odnośnie seksu mówią, że pochwa jest elastyczna. Jest elastyczna i dostosowuje się do rozmiarów penisa, przez jakiś czas zostaje właśnie taka. Podczas porodu w wikększości przypadków
  • Odpowiedz
@RedTiger: To że pochwa się dostosowuje do penisa to wiem, tylko po krótkim czasie wraca do wcześniejszego rozmiaru, jakieś źródło do tego że zostaje taka? Ja mogę sobie też gadać różne rzeczy, źródło do tego że nieuprawianie seksu w jakiś znanczy
sposób wpływa na ciasność pochwy? Z mięśniami kegla czy żelami to nie zaprzeczam, są pewne elementy które wpływają w mniejszym czy większym stopniu na poczucie "ciasności", ale głównym czynnikiem
Vegas8 - @RedTiger: To że pochwa się dostosowuje do penisa to wiem, tylko po krótkim ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz