Wpis z mikrobloga

Cześć mirki, otóż miał ktoś z was problem z napojem że nie smakował tak samo jak powinien? Otóż chodzi o to że od czasu do czasu kupuje sobie coca cole. W tym roku jak kupuje na promocji to jest jakby zabawa w sapera bo jest możliwość że dostane wadliwy produkt, a chodzi o to że ma posmak dziwny.. Nie wiem czy to kwas jakiś czy co ale jak kupie innego dnia to smakuje normalnie.

Miał ktoś z was problem z napojami i próbował je reklamować? Bo to nie jedna puszka czy butelka. Kupiłem 3 6-paki

Za komentarze że to syf albo żebym przestał pić podziękuje

#pytanie #cocacola #reklamacja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Sentineloool: Możliwe, nie wykluczam. Ale to nie tak że w każdej butelce/puszce tak jest.
Jakbym miał powiedzieć to jest taki podział na 3

1. Najlepsza, czuć że to produkt dobrej jakości
2. Colka jak colka. Smakuje ale masz z tyłu głowy jakby na czym oszczędzali
3. No i ostatni to właśnie ten
  • Odpowiedz
@Canzas: może będąc w Żabce trafiasz na takie co nie stały na słońcu a bierzesz z lodówki, a w takiej Biedrze bierzesz taką co stała przed sklepem na słońcu a potem po prostu na półce, bo oni chyba nie mają lodówki z napojami?

Tak sobie strzelam że to może właśnie kwestia transportu/przechowywania wpływa jakoś negatywnie, ewentualnie może są jakieś różne rozlewnie? Kojarzę że Biedronka albo Lidl miały jakieś własne rozmiary
  • Odpowiedz
  • 1
@matixrr:

Ogólnie to jestem w miejscowości gdzie fabryka coli znajduję się w moim mieście. Więc raczej z tej fabryki wszystkie sklepy dostają.
No ale możliwe że tak jest.

Wezmę kupie w żabce dwie aby miały ten sam kod serii. Jedną wypije i sprawdzę czy dobra, a drugą postawie na słońcu. Taki test czy stanie na słońcu
  • Odpowiedz