Aktywne Wpisy
s3b4 +924
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ktoś z was problem z napojami i próbował je reklamować? Bo to nie jedna puszka czy butelka. Kupiłem 3 6-paki
Za komentarze że to syf albo żebym przestał pić podziękuje
#pytanie #cocacola #reklamacja
Dziękuję
Jakbym miał powiedzieć to jest taki podział na 3
1. Najlepsza, czuć że to produkt dobrej jakości
2. Colka jak colka. Smakuje ale masz z tyłu głowy jakby na czym oszczędzali
3. No i ostatni to właśnie ten
Często trafia mi się w biedronce i wczoraj trafiło się w LIDLU.
Tak sobie strzelam że to może właśnie kwestia transportu/przechowywania wpływa jakoś negatywnie, ewentualnie może są jakieś różne rozlewnie? Kojarzę że Biedronka albo Lidl miały jakieś własne rozmiary
Ogólnie to jestem w miejscowości gdzie fabryka coli znajduję się w moim mieście. Więc raczej z tej fabryki wszystkie sklepy dostają.
No ale możliwe że tak jest.
Wezmę kupie w żabce dwie aby miały ten sam kod serii. Jedną wypije i sprawdzę czy dobra, a drugą postawie na słońcu. Taki test czy stanie na słońcu