Aktywne Wpisy
Operator_imadla +144
Buduje dom i na wszystkich majstrów i wszystkie ekipy budowlane tylko pan koparkowy pan Studniarz numer 2pan elektryk i pan Dekarz nie s---------i roboty. Budowlańcy pobudowali Krzywe ściany, było trzech hydraulików jeden gorszy od drugiego, k---a mam 33 lata i w rok od zera siwizny do 15% łba białego. Ofc dom nie jest skończony i założyłem sprawę w sądzie głównemu wykonawcy. Blok w ktorym mieszkam jest z 1955 roku i na bank
stary_grat +7
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie
Miał ktoś z was problem z napojami i próbował je reklamować? Bo to nie jedna puszka czy butelka. Kupiłem 3 6-paki
Za komentarze że to syf albo żebym przestał pić podziękuje
#pytanie #cocacola #reklamacja
Dziękuję
Jakbym miał powiedzieć to jest taki podział na 3
1. Najlepsza, czuć że to produkt dobrej jakości
2. Colka jak colka. Smakuje ale masz z tyłu głowy jakby na czym oszczędzali
3. No i ostatni to właśnie ten
Często trafia mi się w biedronce i wczoraj trafiło się w LIDLU.
Tak sobie strzelam że to może właśnie kwestia transportu/przechowywania wpływa jakoś negatywnie, ewentualnie może są jakieś różne rozlewnie? Kojarzę że Biedronka albo Lidl miały jakieś własne rozmiary
Ogólnie to jestem w miejscowości gdzie fabryka coli znajduję się w moim mieście. Więc raczej z tej fabryki wszystkie sklepy dostają.
No ale możliwe że tak jest.
Wezmę kupie w żabce dwie aby miały ten sam kod serii. Jedną wypije i sprawdzę czy dobra, a drugą postawie na słońcu. Taki test czy stanie na słońcu