Wpis z mikrobloga

@Pastaadastra no tak w sumie czego mogłem się spodziewać po użytkowniku wykopu na tagu blackpill xd nie dziwię się #!$%@? że cię nikt nie chce skoro gardzisz dosłownie każdym kto ma inne zdanie na jakiś temat
  • Odpowiedz
@Pastaadastra no to sory nie widziałem twojej mordy więc nie oceniam. Pisanie o moim przyjściu na świat to również tylko twoja opinia 😉 takie komentarze uważam za żałosną dyskusję niskich lotów. To co mnie irytuje na tym tagu to to że od razu odgórnie (często surowo) oceniacie zamiast zrozumieć. Ogólnie panuje tu toksyczna atmosfera, dlatego staram się ograniczyć wykop i tobie to również radzę
  • Odpowiedz
Pisanie o moim przyjściu na świat to również tylko twoja opinia

@mr-dawid: Że co #!$%@?, proszę? Że się niby nie narodziłeś? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#!$%@?, ale Wy jesteście odklejeni
  • Odpowiedz
@Pastaadastra pisanie że wypociny to moje przyjście na świat. Nie zrozumiałeś i zapomniałeś co sam napisałeś kilka minut wcześniej ale ja też nie zacytowałem cię dokładnie więc to takie nieporozumienie.
  • Odpowiedz
@Pastaadastra pisząc prosto i na chłopski rozum (bo widzę że inaczej do ciebie nie dotrę): jesteś bezbekiem. Siedź dalej w tym kółku wzajemnej adoracji, pisz sobie o tych mitycznych przeoranych polkach które pożądają tylko czarnej knagi mokebe i odejdź z tego świata w zapomnieniu. Podchodzisz bardzo lekceważąco do każdego kto neguje twoje zdanie a na tym tagu pewnie jest takich osób niewiele
  • Odpowiedz
@mr-dawid bardzo mi miło widzieć kogoś kto nie jest przeładowany nienawiścią i dostrzega że niestety takich tu coraz więcej. Zdrówka Mirku i miłej lektury, mogę ci puścić ebooka na priv jak jutro siądę do komputera bo gdzieś chyba mam zapisanego.
  • Odpowiedz
Patrzac po wykopie to chyba prawda, prawie sami frustraci tutaj pod każdym większym wpisem.

@Agent007cm: Tak i nie jednocześnie. Z jednej strony wykop stał się bezpieczną przestrzenią dla pewnej grupy toksyków której przyklaskują inne toksyki zaś z drugiej zachowanie bardzo wielu kobiet też pozostawia bardzo wiele do życzenia.
  • Odpowiedz