Aktywne Wpisy

yahoomlody +187
paleontolog955 +11
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki

Jak żadna nie chce dać się poznać i co gorsza nie chce poznać Ciebie, to potem tworzy się złudne wyobrażenie, że kobiety są upośledzone. Nie są, po prostu w Twoim towarzystwie się tak zachowują, żebyś sam zrezygnował. Jeśli jesteś brzydki to nigdy nie poznałeś tak naprawdę żadnej kobiety bez bagażu. Nie chodzi mi o powierzchowny small-talk, ale takie rozmowy od serca. Kobiety nienawidzą brzydkich mężczyzn, nie uważają ich nawet za ludzi.
Ty myślisz, że te normiki co peklują te Mirabelki to nie przeprowadzili z nimi wcześniej żadnej rozmowy? Od tak im się oddały? xD xD xD Ty myślisz, że brzydki mężczyzna ma szansę u jakiejkolwiek kobiety z czystą kartą? xD xD xD xD
K---a, normictwo rucha jakieś chętne Mirabelki, a obrywa się przegrywom. No k---a zaraz zejdę ze śmiechu. Truecel to za
@otto13: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gość się zatrzymał w 2010 roku. xD
Za to szanowałby ją Chad, który po wszystkim by się ulotnił.
K---a, typie, zmień zioło, serio, bo aż mi się cofnęło od tych głupot.
Ty nie masz pojęcia czym jest szacunek.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak najbardziej jako nieatrakcyjny facet możesz mieć ładne koleżanki dla których będziesz tamponem emocjonalnym
Tyle, że wtedy wystarczy jako ten nieatrakcyjny facet spróbować pójść w stronę romantyczną to ta taka znajomość szybko się kończy a laska zaczyna cię wręcz unikać xD
@otto13: jakby nie dały, to by mogli sobie co najwyżej do własnej ręki wziąć xD
@Pastaadastra: to nie tak, nienawiść to mocne słowo, emocja. wy, brzydale, nie wzbudzacie żadnych emocji, jesteście niewidoczni i niezapamiętywalni.