Wpis z mikrobloga

#przegryw W kwietniu 2025 bede mial 30 lat. Zmarnowałem wszystko, nie zrobiłem nic przez cały ten czas. Jestem samotny, mam depresje, niczym sie nie interesuje, jestem głupi. Szansy na poprawę nie widzę.
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Damntrain: Nie zawarłem przyjazni, nie utrzymalem znajomosci. Cierpie caly czas na depresje i nie ciesze sie zyciem, za malo imprezowalem, bylem zbyt niesmialy, zbyt malo podrozowalem. Część da sie wytlumaczyc depresja i biedą, ale to nie zmieni faktu, że to życie zostało zmarnowane.
  • Odpowiedz
@Wesoky_macius7 zesrane a nie zmarnowane. Chłop przed trzydziestką mówi że życie zmarnował, trzymajcie mnie. Jeśli uważasz, że dotychczasowa ścieżka życiowa była kiepska, to należy ją zmienić. Zacznij od czegoś prostego.
  • Odpowiedz
@Damntrain: no ja wiem że takie sytuacje się zdarzają, jednak nie można ich brać za ogólnik. Na pewno mnie nie przekonasz że 30 lat to żaden stan przejściowy. Może nie aż tak kolosalny jak pisze OP, jednak powiedzmy sobie szczerze, że na pewne rzeczy jest już późno. Chyba że masz nie wiadomo jak zajebista pracę, zarobki status, wygląd, wtedy możesz np się bawić w Leonardo DiCaprio. Jeżeli jesteś zwykłym szarakiem
  • Odpowiedz
@Runaway28 no pewnie, że tak jest. Natomiast takim analizowaniem i gadaniem to nigdy do niczego się nie dojdzie. Zawsze mogłeś zrobić coś innego czy być w innym miejscu. W wieku trzydziestu lat już na pewno nie zostaniesz kierowcą F1, fighterem w UFC, mnóstwo jest takich trywialnych rzeczy. Nie ma co patrzeć na jakieś relikty przeszłości moim zdaniem, to nie jest gra komputerowa żeby się nad tym rozwodzić i następnym razem przejść
  • Odpowiedz
@Wesoky_macius7: ale p--------z, 29 lat to początek życia. Większość moich znajomych która jest powiedzmy milionerami jest koło 40tki, masz spokojnie 10 lat na rozwinięcie czegoś.
  • Odpowiedz