#perfumy Szukam trwałych perfum dla pań z dobrą projekcją. Jedyne, które znam (z dobrymi parametrami) tj. Balenciaga Florabotanica zostały wycofane. Jakie alternatywy polecacie? Najlepiej najbardziej uniwersalne - na dzień i na wieczór. W poradniku znalazłem Coco Mademoiselle. Innym typem są Dior J'adore. Co myślicie?
@davoid oba to dobre pachnidła ale też zupełnie inne klimaty niż Florabotanica. Pytanie, czego szukasz w zapachu? Kwiatów? Słodyczy? Może różowa coś lubi/używa co pomoże coś zaproponować? ;)
@czasem_ruda: Myślę, że kwiaty/owoce przede wszystkim. Może być trochę słodyczy, ale nie za dużo. To perfumy na prezent, ale dla starszej kobiety. Z innych lubianach to Bright Crystal, Burberry My Burberry, Aqua Allegoria Rosa Rossa, Flora Gorgeous Jasmine (beznadziejne parametry). Wybrałem jako przykład Florabotanica, bo zawsze była chwalona za trwałość i projekcję ( ͡°͜ʖ͡°)
@davoid chyba poszłabym w J'adore z tych 2. Albo coś innego z Aqua Allegoria jeśli się podobaly. Może Mandarine Basilic. Albo coś z Hermes Un Jardin czy Merveilles z takich mniej kwiatowo-owocowych a bardziej ziołowych. Najbezpieczniej - bon do perfumerii. Ciekawiej - zestaw odlewek (jeśli nie jest uprzedzona. Moja babcia nie miałaby nic przeciwko ale jej koleżanka by krzyczała, że podróby ;))
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link