Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1279
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wniosek był taki, że to nie jest tak, że kobiety nie wykonują pierwszego kroku. Osoby tam wypowiadające się były cały czas zaczepiane, kobiety spontanicznie chciały ich przytulać itd.
Po prostu jak tego nie robią w Twoim kierunku, to znaczy, że jesteś brzydki.
#p0lka #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill
Oczywiście nie przeczę
No ale jakby nie miał to by dbał :)))
Chociaż te odpowiedzi są z USA więc inna kultura. Na pewno kobiety z zachodu są bardziej bezpośrednie.
Odznacza się silną budową, silnym rozwojem kośćca i mięśni, średnio szeroką twarzą, szyją, szeroką i głęboką klatką piersiową, wąską miednicą i szerokimi barkami, kończyny górne i dolne silnie umięśnione. Typ budowy pośredni między ektomorfikiem a endomorfikiem.
Sylwetka to kościec i miesnie, to jest najwazniejsze, taka osoba będzie wyglądać bardzo estetycznie nawet będąc suchoklatesem, wątpię czy to zroszumiesz ale tak jest.
Moja sylwetka nie jest zła i na
Tutaj wszyscy sobie dają przynajmniej 6/10 a według kobiet są ledwo 2/10 :)))
Ja na powodzenie nie narzekam bywa ze nawet jakis komplement dostane od rozowej, wiadome przy tym kumplu staje się aktorem drugoplanowym :) dostałem tu właśnie 6/10 ale to było ujowe zdjęcie które zrobiłem sam fonem, dopiero zdjęcie profesjonalne u fotografa odsłoniło moja
@ZbigniewJson: Kolumb też nie, hue hue...
@