Wpis z mikrobloga

Przeczytałem wczoraj taki wpis na Reddicie - jak to jest być ładnym mężczyzną?

Wniosek był taki, że to nie jest tak, że kobiety nie wykonują pierwszego kroku. Osoby tam wypowiadające się były cały czas zaczepiane, kobiety spontanicznie chciały ich przytulać itd.

Po prostu jak tego nie robią w Twoim kierunku, to znaczy, że jesteś brzydki.

#p0lka #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WyzwolonaPodrozniczka: @gtk90 farmazon, jak ktoś ma top tier geny nic nie musi. Mój kumpel chad nie dba o skórę a ma jak dupa niemowlęcia, goli się maszynka na kilka milimetrów żeby włosy mu nie przeszkadzaly xd nie trenuje i nie przestrzega diety a sylwetkę ma atlety, zęba to nigdy w życiu nie miał zepsutego, gość nie wie co to dentysta. To są właśnie top tier geny.

Oczywiście nie przeczę
  • Odpowiedz
@gtk90: Uff, to nie do końca prawda. Nie będę się kłócił, że włożenie wysiłku w wygląd nie pomaga, bo pomaga, ale już sama atrakcyjna twarz i atrakcyjna bajera daje mega boosta towarzyskiego.
  • Odpowiedz
@Zepelin9: To wygląda tak, że zwykle dziewczyny najpierw dają jakieś znaki, a jeśli to zawodzi to często próbują wtedy otwarcie + zdarzają się takie spontaniczne podrywy albo zaczepianie przez np. #!$%@? grupy dziewczyn gdzieś na mieście. Nawet dwa razy mi sie zdarzyło, że baby mnie zapytały czy mogą sobie ze mną zrobić zdjecie.

Chociaż te odpowiedzi są z USA więc inna kultura. Na pewno kobiety z zachodu są bardziej bezpośrednie.
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: Atletyczny (mezomorficzny).
Odznacza się silną budową, silnym rozwojem kośćca i mięśni, średnio szeroką twarzą, szyją, szeroką i głęboką klatką piersiową, wąską miednicą i szerokimi barkami, kończyny górne i dolne silnie umięśnione. Typ budowy pośredni między ektomorfikiem a endomorfikiem.

Sylwetka to kościec i miesnie, to jest najwazniejsze, taka osoba będzie wyglądać bardzo estetycznie nawet będąc suchoklatesem, wątpię czy to zroszumiesz ale tak jest.

Moja sylwetka nie jest zła i na
  • Odpowiedz
@pymbelak: Akurat mi nie musisz tego tłumaczyć. Jednakże to nie jest tak, że mezomorfik zawsze wygląda super. Też może się zalać i zaniedbać. Każdy człowiek, niezależnie od struktury kośćca, może wyglądać źle. Zapewniam :)))

dostałem tu 7,5 za mordę

Tutaj wszyscy sobie dają przynajmniej 6/10 a według kobiet są ledwo 2/10 :)))
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka: chad musi się naprawdę postarać żeby spi*rdolic swój wygląd i się zalać, może tak nie wiem koło 40 jakby tylko siedział na dupie i jadł same śmieci.

Ja na powodzenie nie narzekam bywa ze nawet jakis komplement dostane od rozowej, wiadome przy tym kumplu staje się aktorem drugoplanowym :) dostałem tu właśnie 6/10 ale to było ujowe zdjęcie które zrobiłem sam fonem, dopiero zdjęcie profesjonalne u fotografa odsłoniło moja
  • Odpowiedz
Przeczytałem wczoraj taki wpis na Reddicie - jak to jest być ładnym mężczyzną?

Wniosek był taki, że to nie jest tak, że kobiety nie wykonują pierwszego kroku. Osoby tam wypowiadające się były cały czas zaczepiane, kobiety spontanicznie chciały ich przytulać itd.

Po prostu jak tego nie robią w Twoim kierunku, to znaczy, że jesteś brzydki.

@
  • Odpowiedz