Wpis z mikrobloga

@djtartini1: Przecież Stanowski z Mazurkiem wysiadają przy Cejrowskim, ostatnio posłuchałem gościa to mimo, że jestem sam konserwa to za głowę się łapałem gdzie chłop odleciał w chłopskim rozumie.
  • Odpowiedz
@wladca_morii: ale was boli, że ktoś rozlicza wesołą koalicję. Broń boże złego słowa nie można powiedzieć na herr Tuska bo on wdeptuje w ziemię pisowców. Ilu już pisowców siedzi? Ilu dosięgnęły jakieś kary? Bo z tego co widzę mają się dobrze w europarlamencie a na komisjach śledczych robią sobie jaja z tego cyrku i członka Szczerby.
  • Odpowiedz
dlaczego oznaczasz memy paskiem, skoro nie Ty go zrobiłeś? To jakaś zasada wykopowa?

@banjo: wykop domyślnie to sam dodaje, jeśli się nie pofatygujesz i nie wyłączysz tego w ustawieniach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@djtartini1:

Na mistrzostwach świata w chłopskim rozumie powinien startować Wałęsa (niekwestionowany mistrz), Borek, Stanowski, Mazurek

Jeszcze Pudzian, Cejrowski, Korwin i Dziki Trener i mogliby zagrać w turniej typu Jeden z dziesięciu chłopskich rozumów, albo Miliard w chłopskim rozumie, czy Awantura o rozum. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@djtartini1 oni sa swoim zaprzeczeniem jeśli chodzi o ogarniecie. Polecam ci ostatni materiał stanowskiego gdzie w sejmie zaprosili go do pogadania o hejcie. Człowiek jest ogarnięty, że czacha dymi
  • Odpowiedz
@wladca_morii: szybko prosze pani krysiu termomodernizacje swojej chatki z lat 60 przeprowadzic, jeszcze zabierzemy pani auto bo na elektryka pania nie stac no i oczywiscie prosze sobie kupic swieczki bo ETS2 bedziemy wprowadzac
  • Odpowiedz