Aktywne Wpisy

Remus00 +1
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo

Van-der-Ledre +31
Nie jadłem dziś obiadu, to teraz go zjem. Żeberka z opiekanymi ziemniakami, kapustka oraz sos musztardowy. Potem będzie pite co nie co..
#przegryw
#przegryw
źródło: 1000021819
Pobierz

Też K0nfiarze, gdy jeden z ich liderów przedstawił czarnoskórego asystenta w swojej kancelarii. Auauuauauauuauaua, hurrrrrrr durrrrr, murzyna zatrudnił, żeby się lewakom przypodobać. Auauauauuauauau, no dajcie spokój kto to widzioł.
Auauuauauauauuauauau, Wielka Bolzga Katolicka. Matka Boska była Polką ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak swoją drogę ciekawe co czuje Mentzen, który wprawdzie jest cyniczny, ale w miarę kumaty i rozgarnięty życiowo. Kiedy zdaje sobie sprawę, że wszedł w sojusz polityczny z narodowcami i braunistami na poziomie 40 IQ. Ciekawe czy prywatnie nie ma takiego, WTF co ja robię tu? Ja chciałem tylko wolnego rynku i krzewienia paróweczkowej ekonomii.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka #konfederacja
źródło: temp_file5823763099496590093
Pobierz@AlbertoBarbosa: On generalnie lubi trollować i prowokować. Tutaj pewnie pomyślał, że wrzuci takie zdjęcie i będzie o nim głośno - no i jest.
@Dentka7: A zauważyłeś, że zawsze jak przychodzi do głosowania nad sprawami ekonomicznymi, to są idealnie podzieleni, a w tych światopoglądowych jedynie udzielają się i głosują razem?
@getin: To samo co było w nim złego nieobecnie 50 albo 100 lat temu. Albo jest się przeciwko nielegalnej imigracji i chce uniknąć wpuszczania niesprawdzonych osób. Natomiast legalnie przybywające jednostki, chcące pracować, kształcić się i integrować są pożądane dla gospodarki. Albo jest się prymitywem, który ocenia ludzi przez pryzmat religii, koloru skóry, włosów itp.
Ja jestem ciekaw jak nasi narodowi geniusze ekonomii bez
@Lambo994: ja mam rozwiazanie: sprowadzanie ludzi z azji wschodniej i ameryki poludniowej zamiast z afryki i bliskiego wschodu. wytlumacz teraz czemu nie mam racji.