Aktywne Wpisy

Koner1391 +35
ładny balon, ile ona czasu się męczy? ponad miesiąc? masakra, jeszcze mumin mówił o zatorze, a się objadają frytami, kebabami i kurczakiem z głębokiego tłuszczu
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_1442
Pobierz
Remus00 +1
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo

Też K0nfiarze, gdy jeden z ich liderów przedstawił czarnoskórego asystenta w swojej kancelarii. Auauuauauauuauaua, hurrrrrrr durrrrr, murzyna zatrudnił, żeby się lewakom przypodobać. Auauauauuauauau, no dajcie spokój kto to widzioł.
Auauuauauauauuauauau, Wielka Bolzga Katolicka. Matka Boska była Polką ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak swoją drogę ciekawe co czuje Mentzen, który wprawdzie jest cyniczny, ale w miarę kumaty i rozgarnięty życiowo. Kiedy zdaje sobie sprawę, że wszedł w sojusz polityczny z narodowcami i braunistami na poziomie 40 IQ. Ciekawe czy prywatnie nie ma takiego, WTF co ja robię tu? Ja chciałem tylko wolnego rynku i krzewienia paróweczkowej ekonomii.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka #konfederacja
źródło: temp_file5823763099496590093
Pobierz@Lambo994: ani trochę nie jest mi go szkoda, niech zbiera co zasiał xD
Zajączkowskiej też już się obrywa na twitterku, że nagrała filmik w którym powiedziała,
@Lambo994: Akurat Sommer to ani narodowiec ano braunista tylko 'wolnościowiec'
@Lambo994: No właśnie rzecz w tym że on tego nie chce XD
@Lambo994: zapomniałeś, że mówisz o "człowieku", który zabroniłby aborcji w wyniku gwałtu (dlatego człowiek w cudzysłowie bo jako przedstawiciel tego gatunku nie chce być utożsamiany z tym prymitywem)
@Lambo994: Lewica uczy sie czym jest Konfederacja odcinek 2137.
W kólko mozna powtarzac, ze Konfa nie mowi jednym glosem w kwestiach spolecznych. Mowi jednym glosem jedynie w kwestiach ekonomicznych i to wlasnie kwestie ekonomiczne sa w
Zawsze podaje przykład Hołowni, z którego się konfiarze smieja, że płaczek. Ale Hołownia jak napisał za co idą
@Gerard_z_Libii: Caly program Konfy to tylko kwestie ekonomiczne. Jesli ktos z Konfy glosuje przeciw swojemu programowi tzn. ze znajduje sie w zlym miejscu albo prowadzi jakies dywersyjne dzialania.
To jest problem z polskim systemem wyborczym a nie z
@Lambo994: No na pewno nie zdawał sobie sprawy z tego co robi. Przecież wcale nie byli tacy od początku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Braun też jest kumaty, filmy kręcił, zna go cała Polska, do
@Lambo994:
źródło: tyle-to-nie-nie-no
Pobierz