Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +146
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#lidl #biedronka
w biurach przepisy wymagają tego że gdy zamek traci zasilanie to się otwiera. Włączenie się alarmu pożarowego odcina zasilanie. Tutaj jest tak samo, bramka się odblokuje
w godzinach mniejszego ruchu, czynne są tylko samoobsługowe, a normalne są pozamykane.
@radziuxd: i przeciskać się między gumami do żucia i wózkami ludzi stojących do kasy?
Normalnie wyjść przez tę debilną bramkę, coś tam piszczy ale wszyscy leją na to ciepłym moczem.
Wszystko dlatego że sklep ma obowiązek wydać paragon, a klienci za wszelką cenę chcieli te paragony zostawiać w kasach. Lidl próbował loteriami na paragonach,ale słabo działało
@hanma: ...próbowałeś popchąć ;) ? to nie jest magiczna bariera...
Jak rozumiem sklep ma obowiązek otwofzyc te bramki jak nie będziesz chciał zeskanować paragonu?
Jak 15 lat temu wchodziły samoobsługowe do TESCO i też nie mogłeś wyjść to co robiłeś? Jak w simsach wchodziłeś w bramkę i rozkładałeś ręce, że się przejść nie da? ;d
To odciągasz w swoją stronę tą bramkę metalową między kasami i wsio. Duży chłopak chyba jesteś, myślę że dałbyś radę.