Aktywne Wpisy
malypirat +448
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
gymw8nhnzd +3
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
Powinni wybrać z ankiety ulubione pizze widzów i zrobić to porządnie jak jest napisane na opakowaniu, jak myślicie?
Mi tam guseppe 4 sery smakuje, szczególnie po 7 żubrach:)
Na pewno jest więcej zjadliwych, wiadomo że to bardziej taka zapiekanki i dobrze coś dorzucić typu salami albo ostrym sosem potraktować.
Zmienił nazwę filmu na jak nie robić pizzy mrożonej;)
już chyba lepiej zapiec sobie pieczywo z serem i wędliną, te ciasta w tych pizzach mrożonych są takie mdłe, walą mrożonką, ser słabej jakości, podkład pomidorowy to rozcięczony koncentrat, a składników tyle co nic i niskiej jakości
wolę 3x głodować i zamówić sobie normalną pizzę za
ogółem ich filmy to w 95% subiektywne opinie i raczej nie powinny być traktowane jako recenzje, z wyjątkiem skrajnych przypadków
Italpizza z kaufa nie jadłem. Wagnera z DE też nie nie jadłem.
Jedynie co wspominam akceptowalne to taka mrożona z lidla w niebieskim pudełku, z tygodnia włoskiego. Z biedry na lodówkach jest taka też włoska z tej zielonej włoskiej serii (gusto bello?) - imo 3x
Ogólnie jak dla mnie jest bardzo duża różnica między pizza z zamrażarki a lodówki na korzyść tej drugiej. Wiadomo dalej to nie ma wiele wspólnego z prawdziwym plackiem z pizzerii ale jest całkiem smacznie jak na taki gotowiec i chyba najbliżej
Mi się ta familijna zawsze kojarzyła z podłą jakością, może przez cenę i ilość jadła, ale wyglądem też nie zachęca i nigdy nie miałem okazji spróbować.
Te pizze ogólnie są dobre jak jesteś mega głodny lub po imprezie czy paru piwkach, jak jeszcze jakiś serek się wrzuci,szynkę i sosik to tym bardziej wchodzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Każdy wie, że mrożone pizzce są c-----e, a która lepsza to kwestia gustu.
Fakt mógłby się przyłożyć do filmu i przeczytać instrukcję przyrządzenia.