Wpis z mikrobloga

#ksiazulo Nowa drama, wszystkie pizze mrożone robili na termoobiegu a to mocno wysusza, połowa zjarana, nie wiadomo czy czas w ogóle mierzyli chyba na oko.
Powinni wybrać z ankiety ulubione pizze widzów i zrobić to porządnie jak jest napisane na opakowaniu, jak myślicie?
Mi tam guseppe 4 sery smakuje, szczególnie po 7 żubrach:)
Na pewno jest więcej zjadliwych, wiadomo że to bardziej taka zapiekanki i dobrze coś dorzucić typu salami albo ostrym sosem potraktować.
Zmienił nazwę filmu na jak nie robić pizzy mrożonej;)
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Daner: dla mnie pizze mrożone są niejadalne, kupuje jakąś nowość z raz na pół roku i zawsze rozczarowanie, do końca chyba dojadłem tylko kilka
już chyba lepiej zapiec sobie pieczywo z serem i wędliną, te ciasta w tych pizzach mrożonych są takie mdłe, walą mrożonką, ser słabej jakości, podkład pomidorowy to rozcięczony koncentrat, a składników tyle co nic i niskiej jakości

wolę 3x głodować i zamówić sobie normalną pizzę za
  • Odpowiedz
@Daner: no z-----i no, nie ma co dyskutować

ogółem ich filmy to w 95% subiektywne opinie i raczej nie powinny być traktowane jako recenzje, z wyjątkiem skrajnych przypadków
  • Odpowiedz
@Elec: Donattelo jadłem tylko te z lodówek, mdłe, dziwny ser, raczej bym nie kupił drugi raz choć ostatnio chyba kupiłem jakąś nowość hiszpańską i też mocno średnia
Italpizza z kaufa nie jadłem. Wagnera z DE też nie nie jadłem.

Jedynie co wspominam akceptowalne to taka mrożona z lidla w niebieskim pudełku, z tygodnia włoskiego. Z biedry na lodówkach jest taka też włoska z tej zielonej włoskiej serii (gusto bello?) - imo 3x
  • Odpowiedz
@Elec: Donatello z Biedronki jest naprawdę spoko ale to właśnie pizza lodówki a nie zamrażarki. Polecam też pizze z lodówki z Kauflanda ich własnej marki, nawet lepsza niż Donatello.

Ogólnie jak dla mnie jest bardzo duża różnica między pizza z zamrażarki a lodówki na korzyść tej drugiej. Wiadomo dalej to nie ma wiele wspólnego z prawdziwym plackiem z pizzerii ale jest całkiem smacznie jak na taki gotowiec i chyba najbliżej
  • Odpowiedz
  • 0
@derek25: Tak, albo zachwyty nad burgerami z mięsem oddzielanym mechanicznie:)
Mi się ta familijna zawsze kojarzyła z podłą jakością, może przez cenę i ilość jadła, ale wyglądem też nie zachęca i nigdy nie miałem okazji spróbować.
Te pizze ogólnie są dobre jak jesteś mega głodny lub po imprezie czy paru piwkach, jak jeszcze jakiś serek się wrzuci,szynkę i sosik to tym bardziej wchodzi.
  • Odpowiedz
Bo im się nie chciało czekać parę minut dłużej to dowalili termoobieg i potem szok, że wszystkie suche. Książulo kasuje pewnie z 300 tysięcy miesięcznie z samego youtubea a tak ciężko mu się porządnie przyłożyć do filmu. Ja rozumiem, że za najniższą krajową to się może nie chcieć i masz wyj*^&*bane. Ale w tym przyadku zrób dla tego widza chociaż tyle, postaraj się, wyjdź wcześniej do knajpy a nie jak już zamknęli,
  • Odpowiedz
@drastic226 O to to zgadzam się, ile razu już było na filmie, że wyszli późno w nocy i wszystko pozamykane albo ledwo zdążają albo w kebabie resztka jakiegoś już wysuszonego mięcha. Myślę, że oni idą tylko w ilość nie jakość, jak najwięcej zeżreć kebabów z danego miejsca żeby mogli powiedzieć, że zjedli wszystko w danym mieście. Teraz mają taki hype, że wszystko się obejrzy na minimum 1.2 mln wyświetleń.
  • Odpowiedz
  • 1
@drastic226: No tak wygląda jakby mieli trochę wywalone ostatnio, tu piekarnie zamknęli tam już kebaba nie kupią bo coś tam i jakieś na pół gwizdka te ostatnie filmy, raz sami kupują raz wchodzą z kamerą to wiadomo że mogą dostać więcej, moim zdaniem na tym etapie to już powinni tylko kogoś wysyłać, ewentualnie później kupować z kamerą i porównywać kebsa.
  • Odpowiedz
@derek25: Nawet listę piekarni z jagodziankami dostali gotową od jakiegoś ogarniętego ziomka, gdy już prawie wyjeżdżali nagrywać film. Dobrze, że odpisał im po 20 minutach i podał wszystko na tacy, ciekawe o czym byłby ten film gdyby nie ten znajomy
  • Odpowiedz
  • 1
@drastic226: Przy tych zarobkach to już powinien mieć ludzi odpowiedzialnych za research, planowanie, kupowanie kebsa:) i tylko na gotowe przychodzić nagrywać, żeby nie było zamkniętych lokali i podobnych akcji.
  • Odpowiedz
Ale już nikt za niego nie wyjdzie wcześniej nagrywać filmu, żeby zdążył przed zamknięciem. Raczej przy filmie z pizzą też taki reasercher by nie pomógł, jeśli samemu Ksiazulowi się nie będzie chciało poświęcić trochę czasu
  • Odpowiedz
@Daner: Ale już nikt za niego nie wyjdzie wcześniej nagrywać filmu, żeby zdążył przed zamknięciem. Raczej przy filmie z pizzą też taki reasercher by nie pomógł, jeśli samemu Ksiazulowi się nie będzie chciało poświęcić trochę czasu
  • Odpowiedz
Mi się wydaje, że to był taki zapychacz aby wstawiać filmy regularnie. Albo mu się pomysły kończą🤔.

Każdy wie, że mrożone pizzce są c-----e, a która lepsza to kwestia gustu.

Fakt mógłby się przyłożyć do filmu i przeczytać instrukcję przyrządzenia.
  • Odpowiedz