Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +81
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Powinni wybrać z ankiety ulubione pizze widzów i zrobić to porządnie jak jest napisane na opakowaniu, jak myślicie?
Mi tam guseppe 4 sery smakuje, szczególnie po 7 żubrach:)
Na pewno jest więcej zjadliwych, wiadomo że to bardziej taka zapiekanki i dobrze coś dorzucić typu salami albo ostrym sosem potraktować.
Zmienił nazwę filmu na jak nie robić pizzy mrożonej;)
już chyba lepiej zapiec sobie pieczywo z serem i wędliną, te ciasta w tych pizzach mrożonych są takie mdłe, walą mrożonką, ser słabej jakości, podkład pomidorowy to rozcięczony koncentrat, a składników tyle co nic i niskiej jakości
wolę 3x głodować i zamówić sobie normalną pizzę za
ogółem ich filmy to w 95% subiektywne opinie i raczej nie powinny być traktowane jako recenzje, z wyjątkiem skrajnych przypadków
Italpizza z kaufa nie jadłem. Wagnera z DE też nie nie jadłem.
Jedynie co wspominam akceptowalne to taka mrożona z lidla w niebieskim pudełku, z tygodnia włoskiego. Z biedry na lodówkach jest taka też włoska z tej zielonej włoskiej serii (gusto bello?) - imo 3x lepsza niż donatello. I ta od kizo też nie była tragiczna (chyba dlatego, że dużo składników i jakiś sos bbq który blokował ten mdły posmak ciasta).
A wszystkie te guseppe i dr oetkery to za darmo bym nie jadł. Na prawdę wolę zapiec sobie chleb czy
Ogólnie jak dla mnie jest bardzo duża różnica między pizza z zamrażarki a lodówki na korzyść tej drugiej. Wiadomo dalej to nie ma wiele wspólnego z prawdziwym plackiem z pizzerii ale jest całkiem smacznie jak na taki gotowiec i chyba najbliżej
Mi się ta familijna zawsze kojarzyła z podłą jakością, może przez cenę i ilość jadła, ale wyglądem też nie zachęca i nigdy nie miałem okazji spróbować.
Te pizze ogólnie są dobre jak jesteś mega głodny lub po imprezie czy paru piwkach, jak jeszcze jakiś serek się wrzuci,szynkę i sosik to tym bardziej wchodzi.
Każdy wie, że mrożone pizzce są #!$%@?, a która lepsza to kwestia gustu.
Fakt mógłby się przyłożyć do filmu i przeczytać instrukcję przyrządzenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora