Aktywne Wpisy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +235
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek

źródło: 1000004843
Pobierz
Na XMP nie jest stabilnie nawet przy zejściu do 3200 z 3600.
Gskill F4-3600C16-16GTRSC, C-die, Hynix, X570 i 3900X na pokładzie.
W zasadzie co bym nie robił nie mam stabilnego systemu, może ktoś bardziej doświadczony wskaże tutaj coś co rzuca się w oczy.
#amd #overclocking
źródło: Zrzut ekranu 2024-07-08 172831
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-07-08 172918
Pobierz