Aktywne Wpisy

Jagoo +8
Słuchajcie potrzebuje rady kogoś kto się zna, a tu się dużo osób zna. Niestety jak w pracy szukałam odpowiedzi to mnie wyśmiali jak dałam zakres finansowy... A więc znajoma chce swojemu synu kupić na 18 urodziny komputer, żeby pograł w gry. Jej fundusze są małe, a ja się średnio znam. Ma to być dla niego niespodzianka, jednak jej budżet jest skromny. Czy za dwa tysiące da się kupić komputer dla młodej osoby?
gsyhdddqwyuopkkfdhj +531
2. Spotkanie ua -pl
3. Rana BBN w Polsce
4. Konferencja tuska
5. Szczyt NATO
Teraz wam wytłumaczę plan:
1. Ukraińcy specjalnie przepuszczają rakietę która dziwnym trafem leciała w szpital/Ukraińcy sami jebneli w szpital, o ataku robi się głośno (ciekawe czy tylko w PL)
Atak na dzieci: potępienie Rosji w każdym cywilizowanym świecie i nagły przypływ chętnych do pokonania/wojny z Rosją lub wspierania Ukrainy.
2. Podpisanie umowy PL-UA
3. Niby spotkanie o bezpieczeństwie polski, iks de
4. Tusk mówi że potrzeba poparcia ludności aby zestrzeliwywac ruskie rakiety lecące w stronę polski. Dziwne że akurat ruskie strzeliły w szpital przed szczytem NATO i tymi słowami Tuska i umową PL-UA.
5. Podczas szczytu zostanie zweryfikowana opinia społeczna. Musicie prześledzić czy w Polsce jest najgłośniej o ataku na szpital. Jeśli tak to jest to po to aby zdobyć akceptację społeczeństwa na ingerencję polski - zestrzeliwanie rakiet (a wiemy wszyscy że to będzie wstęp do wojny). Oczywiście wszystko musi być rozciągnięte w czasie.
I punkt kulminacyjny - dołączenie polski do wojny bez "odpalania" artykułu piątego NATO. Nasuwa mi się pytanie czy to pomysł Amerykanów czy Europa dla spokoju postanowiła poświęcić Polskę, w sumie to nie pierwszy raz.
Bardzo chciałbym się mylić. Ale Polacy to emocjonalni ludzie i nie za myślący więc może to się im udać.
Zapraszam do dyskusji o tej "polskiej idei zestrzeliwania rakiet" ;)
#wojna #polityka #dyskusja #bbn #obrady #konferencja #tusk #po #ko #pis #nato #ukraina #rosja #uniaeuropejska #usa #geopolityka #wiadomosci
źródło: temp_file903758383119930661
Pobierznaiwny jesteś, jeśli liczysz tutaj na dyskusję. zostaniesz nawyzywany od onuc, a najwyżej co mogą wnieść do dyskusji to argumentum ad zaprzeczenium
źródło: temp_file7276626623080871622
PobierzJesteś po prostu gawnojadem onuca xD
Nawet się nie kryje skąd jest xD
jedyne co ja
źródło: temp_file1650087791376653227
PobierzNo chyba, że Putin też bierze udział w spisku
źródło: temp_file6863832701821567241
PobierzObecnie będzie mocno wrzawa medialna po tej konferencji także wole poczekać na szczyt nato