jesteś jedyną osobą (czyli na 99% kłamiesz lub masz zryty łep), która tak twierdzi. Obejrzałem to i ewidentnie wszystko mówi za tym, że jest szonem, który codziennie łykał białko z innego węża.
Chyba wśród 99% wykopowych przgrywów, bo na X, skąd pochodzi to nagranie jest więcej rozsądnych głosów. Obejrzałeś to i co? Co ewidentnie mówi za tym, że ona jest szonem? Gdzie niby powiedziała, ze spała z wieloma facetami? Ktoś pociął ten klip a przegrywy i mizogini mają pole do używek, bo maja takie zryte łby jak
@Towarzysz_Pawulon: Pasut to dzwon, serio go lubisz? Widziałeś jego #!$%@? żałosne żarty "black cofee, white cofee" do tego murzyna? XD serio go #!$%@? ktoś lubi poza jakimiś zesranymi 19 latkami?
Przecież wiemy dobrze że wykopki widza plusa, plusują, widzą minusa, minusują XD Ty mnie liczbą plusów chcesz przekonać? XD to moje trzecie konto, jestem tutaj od 10-15 lat, nawet nie wiem XD Do tego uwielbiają śmiać się z kobiet i jakakolwiek wypowiedź wycięta z kontekstu która jeździ po jakiejś karynie, będzie od razu plusowana XD ja nie mówię że laska
@Cztero0404 Wystarczy że na pierwsze pytanie odpowiedzią było 0 i okazuje się, że wcale tak głupio nie mówiła. Dodam tylko tyle, że na mirko nie grzeszą "ostrością intelektu" użytkownicy, czego ta garść komentarzy pod wpisem jest niezaprzeczalnym przykładem
- Lepiej nie pytać [dużooo…].
- Czego brakuje facetom?
- Szacunku do kobiet XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #heheszki #przegryw #blackpill
Chyba wśród 99% wykopowych przgrywów, bo na X, skąd pochodzi to nagranie jest więcej rozsądnych głosów.
Obejrzałeś to i co? Co ewidentnie mówi za tym, że ona jest szonem? Gdzie niby powiedziała, ze spała z wieloma facetami? Ktoś pociął ten klip a przegrywy i mizogini mają pole do używek, bo maja takie zryte łby jak
@Wierkoszek: Najwidoczniej te 260 osób też się myli i jest klaunami razem ze mną a ty jesteś jednym mądrym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/link/6495137/spis-znalezisk-uznanych-za-informacje-nieprawdziwa-opublikowanych-w-4kw-2021
https://wykop.pl/link/6052955/wykopki-po-raz-kolejny-wrzucaja-fake-news-w-gorace
Przecież wiemy dobrze że wykopki widza plusa, plusują, widzą minusa, minusują XD Ty mnie liczbą plusów chcesz przekonać? XD to moje trzecie konto, jestem tutaj od 10-15 lat, nawet nie wiem XD Do tego uwielbiają śmiać się z kobiet i jakakolwiek wypowiedź wycięta z kontekstu która jeździ po jakiejś karynie, będzie od razu plusowana XD
ja nie mówię że laska
@Wierkoszek: Już 318, Tak, to twoje 15 konto tutaj a pierwsze założyłeś w 1410 roku podczas przejażdżki na Grunwald. Przestań być #przegryw -em
@mimmo O tym mówię. OP zmanipulował takiego @Cztero0404 i innych XD i jeszce go bronią XD banda błaznów
@mimmo: To akurat też jest prawda.