Aktywne Wpisy

niochland +71
Widzieliście kiedyś reklamę bidetu? Ja też nie.
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
A widzieliście kiedyś reklamę papieru toaletowego? Ja również regularnie.
Od kilku lat walczę z wykluczeniem bidetowym Polaków.
Dlaczego? Bo mamy XXI wiek - dosłownie rok, który kiedyś był utożsamiany z futuryzmem, kolonizacją Marsa i latającymi samochodami - a co robimy jako społeczeństwo? Nadal rozmazujemy kał po dupie papierem i jesteśmy chodzącymi brudasami.
Papier
źródło: bidet-sospeso-in-ceramica-design-moderno-star-55x35cm-made-in-italy-1
Pobierz
Marek_Tempe +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#heheszki #motoryzacja #samochody #z--------------a #takaprawda
źródło: IMG_6007
PobierzWspinanie się do auta to wygoda? To dlaczego nie jeździmy ciągnikami siodłowymi bez naczep?
@robertx: Bo ty wiesz kim są wykopki i jakie mają oczekiwania odnośnie samochodów.
Akurat pomagam mojej mamie wybrać samochód dla niej od kilku miesięcy i pomimo tego że nigdy nie jeździła niczym „większym” i przebiegi robi wręcz śmieszne, po kilku jazdach próbnych jest zdecydowana na jakiegoś małego suva właśnie ze względu na komfort wsiadania/wysiadania
@Rustyyyy: G---o prawda, samochody były tańsze, ale mialeś 700 zł wypłaty, później 1200-1500 wypłaty to samochody też były droższe tak działa inflacja. Nie pisz nic o świecie kiedy w USA na przykład ludzie ponownie wrociliby do kombi bardzo chętnie bo się okazuje, że są na przyklad lżejsze i mniej palą
@
Szukam obecnie vana i nie ma doslownie nic. Na rynku zostal chyba tylko sharan. Reszta to juz przerobki z kombivanow czy dostawczakow. To jest dramat.
Co do przykładu z krzesłem i podłogą: XD. O wiele łatwiej jest wsunąć się na dół
@robertx: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i sugerujesz że tutaj zapakowałbyś wózek dziecięcy?
źródło: toyota_yaris_cross_155
Pobierz@robertx: i zajmuje całą przestrzeń, poza tym nawet zakupów nie włożysz. To tutaj zobacz sobie jak wygląda przestrzeń corolli kombi (tak, wiem, segment wyżej, jakoś nie robią yaris kombi xD)
źródło: corolla-touring-sports-12
Pobierz