Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
akaisterne +27
Mamele mnie namawia do pracy w prywatnej przychodni na rejestracji. 5500 brutto albo wiecej. Calkiem blisko. Mysle, ze moglbym sobie poradzic, ale mam 5 lat neetu i nie wiem, jak to wytlumaczyc. Nie umiem klamac. Over.
#przegryw
#przegryw
Ile najdłużej lubicie prowadzić na roadtripach? Bo ja to wiadomo, że na upartego 12 czy 14 godzin mogę, ale maksimum przyjemności to jest dla mnie 9-10 godzin dziennie w takim układzie że 4-5h jazdy (z jedną krótką przerwą na kawę), potem parę godzin zwiedzania z dobrym obiadem i drugie 4-5 godzin jazdy (też z krótką przerwą). To oczywiście na tzw. dniach tranzytowych, bo przez większość dni wyjazdu jazdy jest max 3-4 godziny dziennie. Taki dzień że jest sama jazda i w ogóle żadnego zwiedzania jest dla mnie trochę nieudany i staram się unikać.
O kilometrach nie piszę, bo wiadomo że to wyjdzie różnie, zależnie czy trasa przez Niemcy czy przez Armenię. Można za cały dzień zrobić i 500 i 1500.
Ale to i tak spore uogólnienie, bo jest masa czynników która na to wpływa:
- czy jedziesz po ekspresie/autostradzie czy krajówkami / pusta autostrada praktycznie nie męczy
- pora o jakiej się zaczęło podróż
- co robiło się wcześniej