Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

źródło: 88ad47f289eaac51ec57250f987236dc0ce24e3c6f17aa9654c32e3ed8891d21
PobierzZapraszam pana „Starosielski żul” o zabranie głosu.
@piSSowiec39: "ojejku jejku, jejku jejku. A kto to się wypiął na wysoki sąd?...COOO??? Jaka grzywna?! Że ja obrażam sąd??? To ja jestem atakowany!"
@OrgStJones: cały czas pytali mnie "PO CHVJ TY HAMUJESZ?!" aż do Bubu Zubi 2021, gdzie jeden dzwon przewrócił tabelę do góry nogami ( ͡° ͜ʖ ͡°)