@hetman-kozacki: Nie wierzę, ale dopuszczam możliwość, że ktoś mógł tego serialu nie oglądać. To bardzo znana i lubiana postać z Gry o Tron. Prawdziwy altruista i troskliwy władca.
@jesse__pinkman: Od kilku dni słyszę w radiu reklamę tego serialu, ale nigdy nie oglądałem. Nie ulegam modom. Inaczej musiałbym oglądać tych wszystkich dr Husów, Prision Breaków, Breaking Badów i innych czasopożeraczy. Czemu nazywacie go s--------m?
@hetman-kozacki: Trudno to oddać w jednym komentarzu. Postać ocieka złem w każdej sytuacji, gnębiąc poddanych, członków dworu, ale i własną matkę czy niedoszłą żonę. Jest wykreowana na uosobienie tego, co najgorsze w człowieku, przerysowana do granic, więc nie ma chyba nikogo, kto by się z nia utożsamiał albo chociaż polubił.
@broareyoumad: Wydaje mi się nie w porządku, że piszesz otwartym tekstem, podczas gdy są ludzie, którzy filmu i książki nie znają. Półżartem pisałem o tym zgłaszaniu (ja prawie tego nie robię...), za spoilerowanie opcji nie ma....
źródło: comment_UzygU2X1oPKfhExFybx5nAsRBtgDdbin.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą szkoda, że tak mało ludzi czyta książki, ciągle słyszę, że ktoś ogląda, ale nie chce mu się czytać Gry o Tron, bo nie ma na to czasu...
Ale nie ma o czym mówić, napisałes już, że
więc jest po jabłkach ;)