Aktywne Wpisy
Klimbert +127
Tak to jest jak się czeka na księcia z bajki w nieskończoność, a kwestię dziecka odkłąda się na później.
#demografia #dzieci #zwiazki
#demografia #dzieci #zwiazki
kt13 +66
Kupiłam sobie wczoraj pączka ekskluzywnego
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
Witam, czy jest tu ktoś kto by chciał mi poradzic w jakie akcje mogę zainwestować mniejsze kwoty ale systematycznie to robić przez pare lat? Jestem nowy w tematach giełdy, zwykle moje inwestowanie polegało tylko na kupnie fizycznych metali szlachetnych, ale teraz polepszyły się moje zarobki i chciałbym tez wrzucać jakaś symboliczna kwote w akcje i edukować się w tym temacie. Pytanie brzmi w co mógłbym wrzucać powiedzmy 1000 złoty miesięcznie, żeby w dłuższym okresie te pieniądze na siebie zarabiały i były raczej bezpieczne, chociaż jak są jakieś pomysły troszkę bardziej ryzykownych akcji tez bym chętnie posłuchał
Póki co żadnych aktualizacji nie wrzucałem od tamtego czasu na kanał bo strasznie czasochłonne,wszystko pokleić, pościągać obrazki, filmiki, screeny i jeszcze dodać do wszystkiego komentarz a wszystko robiłem sam, nie mając profesjonalnego mikrofonu.(Jeden mirek nawet mi tam napisał że zrzuci się na mikrofon :)) Także odpal sobie na głośnikach a nie ma słuchawkach nie będzie żadnych szumów
W takiej formie jak to zrobiłem zabiera dużo czasu - ale generalnie
@Chlor2115:
Jeszcze raz powiem że uważam że to jest dobry pomysł patrząc jaki psychiatryk sie odwala na zachodzie to nie ma innej możliwości że po spełnieniu tego czego od wymagają czyli destabilizacji i degeneracji społeczeństwa nie wyśla ich na przymusowe wakacje - wielu z