Wpis z mikrobloga

@WhiskeyIHaze: przecież on jest przedstawicielem handlowym termomixa razem z mamą co najlepsze wynajmuje POKÓJ gdzieś z jakimiś Ukraińcami a niedawno chwalił się na wykopie że mieszka w domu na którego nie stać żadnego wykopka xdddd
  • Odpowiedz
@BlOoW a gdzie ja podałem jakieś informacje na twój temat? Skąd wiesz co ja wiem?
A może najzwyczajniej w świecie nudzi mi się bo ileż można leżeć na plaży popijając drinki? Czasem trzeba się rozerwać i wejść sobie tutaj potrolowac ludzi? A może serio należę do grupy pseudokibiców i zastanawiamy się co z tobą zrobić? Tyle pytań tak mało odpowiedzi xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Ja nie lubię tej szagatuni. Raz bez podstawy wyzywała mnie od przegrywów, a jak zaproponowałem spotkanie na żywo z nią i może wziąć kuka, żeby to zweryfikować, to zawołała jakiegoś wykopka, on się nie odezwał, a ona zamiast przyznać się do błędu, to szła w zaparte. Beza z ludzi co szczekają a nie umieją gryźć, nie szanuję takich

@Bioow pytałem cię 2 razy a ty nawet nie chcesz
  • Odpowiedz
@SuperTimor435 dla mnie spoko babeczka, nic do niej nie mam. Ale też rozumiem, że nie koniecznie chciała się z kimś spotkać bo po co się ujawniać na forum szykanujacym papieża I hostujacym cp? Ale rozumiem o tym szczekaniu bo miałem tak z @XYZ91 tyle, że to on chciał się najpierw spotkać a potem obsrał zbroje xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: To było tak, że ona miała bekę z facetów ważących mało przy wątku o Raubo, a ja odpisałem że to nie jest wina faceta że urodził się niski i przez to siłą rzeczy mało waży i ona mnie ze pewnie jestem przegrywem, czy coś takiego, a nie jestem, po prostu broniłem logiki i sam ważne normalnie. Logika typu nie jesteś za pisem jesteś za platformą
  • Odpowiedz
a ja odpisałem że to nie jest wina faceta że urodził się niski i przez to siłą rzeczy mało waży i ona mnie ze pewnie jestem przegrywem

@SuperTimor435: a to faktycznie c-----o z jej strony. należy się ojcowski klaps na pupę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz