Wpis z mikrobloga

No dzień dobry widzowie, w końcu znalazłem chwilkę żeby coś napisać otóż byłem w Polsce na cztery dni a wróciłem w środę w nocy. Niestety ale musiałem zamówić bilet i wylecieć w ten sam dzień ze względu na sprawy rodzinne (ja bym nie potrafił montować materiału roku na YT gdyby ktoś bliski z rodziny miał problemy). Ulotek z nowakiem niestety w tym roku nie będzie bo nie mam już na to czasu, dopiero będę w przyszłym roku. Dla tych którzy na to czekali serdecznie przepraszam ale są sprawy ważne i ważniejsze.

Dla informacji w poniedziałek między 9.00 a 14.00 odbyło się polowanie na naszego kochanego Orzełka Ulicy aka Maksia brata rudego ale niestety ani jego, ani jego bezdomnych przyjaciół nie udało nam się spotkać ale spokojnie chłopaki dostali wytyczne i wiedzą co robić. Pozdrawiam serdecznie Czika wiesz że ja ci nie odpuszczę i prędzej czy później cię złapię a wtedy jaja (oba) będą okopane dla ciebie.

#kononowicz
#patostreamy
Krzyzowa141 - No dzień dobry widzowie, w końcu znalazłem chwilkę żeby coś napisać otó...

źródło: IMG_4059

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@CzikaKiri: spokojnie mój nowaczku za każde złe słowo w moją stronę będzie muka na łeb (i to taka solidna) jak się już spotkamy. A już się tego sporo nazbierało. Może mnie też pozwałbyś do sądu? Szybciej byśmy się spotkali. Dla mnie to nie problem zamówić bilet z UK do PL i być tam tego samego dnia. Czekaj cierpliwie albo ty albo braciszek prędzej czy później się napatoczycie.
  • Odpowiedz