Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +37
Idąc do biura niestety zawsze mijam palarnie, na niej stoja zawodnicy z #kolchoz typowe sebki i panie lekkich obyczajów albo janusze, zawsze gdy ich mine słyszę za plecami jak mnie obgadują XD biurowy znowu w koszuli stanołby na produkcji by zobaczył XD inteligencja nie idzie w parze z wykształceniem, ale człowiek co jednak skończył te studia umie się zachować
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
#pracbaza #praca #korposwiat #korpo
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
Hej. Jestem w związku z dziewczyną prawie dziewięć miesięcy i szczerze? Strasznie jest dla mnie ten związek wyniszczający. Kocham ją bardzo, widzę, że ona mnie też, ale jest jeden mankament. Zabrania mi bardzo dużo. Wczoraj miałem awanturę o to, że powiedziałem jej, że chcę zacząć znów chodzić na siłownię, a ona na to, że "nie godzę się na to, abyś chodził na siłownię". Zapytałem dlaczego, pokrętnie usłyszałem oczywiście, że
its over dla Bolzgi