Wpis z mikrobloga

#upc #play

Wczoraj jeszcze było menu UPC. Nie było internetu wieczorem, zalogowałem się na modem i go restartowałem ale bez zmian. Rano się budzę dalej brak sieci ale po zalogowaniu był już interfejs Play. Zwykły restart dalej nic nie dawał, dopiero reset do fabrycznych ustawień pomógł.
kicek3d - #upc #play

Wczoraj jeszcze było menu UPC. Nie było internetu wieczorem, za...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kicek3d: faktycznie. Mam tego białego klocka connect box'a. Z ciekawości sprawdziłem i również mam już play'owskie menu. Nie widzę nigdzie trybu pracy routera, choć mogę dalej zarządzać DHCP. Aby coś.
  • Odpowiedz
  • 0
@superglacial: Mogli po prostu olać stary sprzęt i przy nowych umowach wciskać swój. Ja ma jeszcze w TV kartę CI zamiast dekodera a Play tego nie oferuje. Umowa kończy się pod koniec roku, ciekawe to będzie.

@sztygar Bałem się trochę zrobic reset fabryczny bo by jeszcze zniknęła opcja modemu (mam swój router) ale na szczęście została.
  • Odpowiedz
@kicek3d: ja tak samo mam swój router wpięty w LAN tego modemu a umowa skończyła mi się kilka miesięcy temu i nie przeszedłem do play. Marketerowi powiedziałem, że jestem zadowolony z obecnej sytuacji i ma mi nie dzwonić (i o dziwo nie dzwonią).
  • Odpowiedz