Aktywne Wpisy

WielkiNos +259
Jakaś baba zorganizowała wyjazd dla singli na wspólną imprezę integracyjną za 2,5k na weekend. Przybyło tylko 3 facetów. Oburzone kobiety pytają co się dzieje z mężczyznami, że nie chcą płacić za poznawanie kobiet.
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
A może lepiej zapytać co się dzieje z kobietami, że myślą, że interesujący, mający powodzenie mężczyźni przybędą tabunami na wyjazd singielek po 30 żeby je adorować i sobie porozmawiać kiedy za tą cenę można się umówić na s--s z
źródło: temp_file7965786545065952647
Pobierz
WielkiNos +58
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
#modameska #logikaniebieskichpaskow #takasytuacja #sukienkiboners #zalando
źródło: temp_file2614869795067190939
Pobierz

Kupiłem przedmiot który po 2 dniach zdechł - nie ładuje się co wyklucza jego jakakolwiek przydatność chyba że będzie to podstawka pod kubek.
Po otworzeniu sportu - przedmiot nie działa / zwrot gotówki oczywiście załączyłem nagranie, otrzymałem wiadomość od sprzedającego i tu nasuwa się pytanie czy rzeczywiście tak zrobić? Kiedyś rzuciło mi się w oczy jakiś art. Który opisywał chyba podobne zachowanie aby wyłudzić sprzęt, kasy nie oddadzą i w sumie zostanę z niczym.
Dear buyer, sorry for the problem. Please return the product. Please cancel(NOT END) the dispute. or open a new dispute with the reason of "I no longer need the item", don't worry, change another reason won't affect the final refund you will get
If you open a dispute, you need to return it at your cost, because the dispute only allows us to refund the upmost is the value of the item, we cannot refund you shipping fee anyway.
While we think it is unfair. We would like to provide free return if you can cancel the dispute.
After you cancel it, please send me your e-mail address, we will tell you how to return it and send you a free return label, you don't need to pay for the shipping fee and we will refund or send you a new one after we receive the return.[Kiss]
@Adiif1:
olej sprzedajacego, czekaj na wejscie aliexpress :)
Zdam relacje jak pomoc wejdzie