Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
#zaklamanipopulisci #k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #4konserwy #bekazpodludzi #neuropa
@wanghoi: to komentuje się samo xD Wszyscy wiedzą kim jest arcysekciarz l3stk0 i ile warte są jego wysrywy.
#bekazpodludzi
Nie pierwszy raz k0nfiarski sekciarz jara się mordercą. Tutaj s0rek wielbiący terrorystę:
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Polejmnie: bycie prawakiem zobowiązuje, co? Głupszy jesteś niż PRAWY but. Porównanie jakiejś lewaczki bijącej faceta, która weszła do PE, bo dostała mandat w wyborach do MORDERCY strzelającego do niewinnych ludzi, którym jarało się prawactwo xD
Do
Ot kolejny przykład, że prawacka "wolność" kończy się wtedy jak ktoś robi coś co nie podoba się prawakom.
@Mistrszzz: jaką k---a k0nfederację?
@Mistrszzz: mam Ci szukać skrinów z tego portalu, na których ukazane jest jak wykopowe prawactwo jara się tym typem? Nie chce mi się... Ale wyżej masz jeden przykład. Wielu takich było, kiedy sprawa była na czasie.