Aktywne Wpisy
jbc_putina +165
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +268
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
A tak wygląda topowy menedżer na świecie na praktycznie wszystkich meczach:
#mecz #reprezentacja #euro2024
Mentalność loserów. Zobaczycie, jak Austria będzie grała z Holandią i dostrzeżecie, że jednak się da
Tylko, że jak Angole podchodzili w pole karne Serbii to czuło się jakąś pewność tych obrońców, że wybronią tę akcję.
Holendrzy wchodzili w nasze pole karne jak w masło. W grze defensywnej Polski nic się kupy nie trzymało.
Na razie po Szkocji i Węgrach najgorsza ekipa na Euro. W sumie mogło być gorzej.
Kurde, myślałem że tu chodzi o wynik, o ja naiwny.
@Ravau23: A ile punktów jest za styl? To nie łyżwiarstwo figurowe ani skoki narciarskie. Liczy to
@Gours: Dokładnie tak. Dziennikarze są zachwyceni stylem, elegancją i klasą trenera, ch że przegraliśmy xD Piłka nożna jest jak rynek nieruchomości, to jest sport oderwany od rzeczywistości, gdzie porażka jest zwycięstwem, które premiuje się $.
I na takich momentach właśnie pompowane są baloniki. I tak w kółko i w kółko.
A to jest turniej. Liczy się wynik i koniec. A dziennikarze już pompują balonik czego to nie
Jaką widzisz różnicę między tym wczorajszym a pozostałymi meczami otwarcia poza tym w/w?
Przecież Lewandowski karnego tam nie strzelił, po 2 meczach była szansa na 6 pkt.
Oczywiście styl ciulowy, ale jak na mecz otwarcia nie było tak źle.
@hos85:
Ja pytam o fakty, a ten gada że nie ma balonika xD
No właśnie jest już napompowany o czym świadczą Twoje wpisy.
Jedziesz na bezpodstawnej wierze że może coś z tego będzie, mimo że fakty mówią co innego xD Nie mogli go pompować bo nie mieli na czym. Teraz dajecie pożywkę dziennikarzom i od wczoraj jest pompowany. Mówi to dokładnie Twój wpis