Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +153
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +35
@loginnawykoppl: wykopowe p0lackie robale, bez żadnych osiągnięć, siedzą sfrustrowani i przegrani na jakiś wypizdowach, to jedyne czym mogą się dowartościować to kolor skóry xDDDDDD
@RyhuPejaKFC: jakiego afrykańskiego kraju obywatelstwo posiadają Gakpo, van Dijk, Depay czy Dumfries? Pytanie całkowicie serio.
To jest wsm trochę pocieszne jak niektórym ludziom nie mieści się w głowie tak szalony koncept, że
ake - wybrzeże kosci słoniowej
gakpo - togo
depay - ghana
pingpong - ghana
@RyhuPejaKFC: widzę, że część spoleczenstwa zaliczyła regres i znowu są na poziomie najgorszych sebo-maup
@RyhuPejaKFC: Pozwij państwo polskie, że w szkole nie miałeś lekcji o kolonializmie.
@sledz: nie kolor skóry, a predyspozycje genetyczne związane z rasą. I to nie jest rasizm, nikt ich nie obraża. Wręcz przeciwnie. Oni są naturalnie lepiej dysponowani od białych. Więc to jest de facto rasizm na białych, bo uważają białych za słabszych