Aktywne Wpisy
kamilukamilu +11
Kasahara +170
Taka w sumie śmieszna sytuacja - mieszkam we wspólnocie 2 małe bloki po 12 mieszkań. I od dawna jest tam anonimowy szeryf, co lubi przyklejać swoje wypracowania A4 na klatce. A to, ze za głośno ktoś się rucha, a to że widział peta lecącego przez okno, a to że kogoś pies szczeka - wrzucałem tu te karteczki na wykop (no jedna dodaje). Realnie nic z tych opowieści dziwnej treści nie ma miejsca lub jest x10 wyolbrzymione - jest naprawdę spokój i git. Ogólnie beka z tego była, ale tam co miesiąc to już coraz ostrzej i podchodziło pod groźby.
Z 3 dni temu na śmietniku karteczka, że widzi, ze czasem ktoś zostawi śmieci pod śmietnikiem. Co jest prawdą, ale to nie problem, to najcześciej to leży 20-60 minut, sytuacje, gdy ktoś zapomniał klucza, zazwyczaj zawracając wywala. No jakoś dłużej nigdy nie widziałem - jak coś było sam wywaliłem. Na kartce, napisane, że będzie ta osoba grzebała w tych śmieciach i ustalała dane na tej podstawie i będą z tego konsekwencje. Podpisane jako Anonimowy Dociekliwy Współlokator.
No się już p---------m, bo co będzie dalej. Na początku było śmiesznie, teraz groźby, później donosy i przebijanie opon. No to wydrukowałem swoją kartkę i nakleiłem nad jego w wielkim skrócie było na niej:
Że
Z 3 dni temu na śmietniku karteczka, że widzi, ze czasem ktoś zostawi śmieci pod śmietnikiem. Co jest prawdą, ale to nie problem, to najcześciej to leży 20-60 minut, sytuacje, gdy ktoś zapomniał klucza, zazwyczaj zawracając wywala. No jakoś dłużej nigdy nie widziałem - jak coś było sam wywaliłem. Na kartce, napisane, że będzie ta osoba grzebała w tych śmieciach i ustalała dane na tej podstawie i będą z tego konsekwencje. Podpisane jako Anonimowy Dociekliwy Współlokator.
No się już p---------m, bo co będzie dalej. Na początku było śmiesznie, teraz groźby, później donosy i przebijanie opon. No to wydrukowałem swoją kartkę i nakleiłem nad jego w wielkim skrócie było na niej:
Że
Kanapka 15 cm 30 cm
Kurczak teriyaki 24,50 43,50
Paski z kurczaka 22,50 41,50
Kurczak BBQ 24,50 43,50
Veggie Delite 18,90 34,50
Spice Veggie 24,50 43,50
T.L.C. Teriyaki 24,20 43,50
Włoski B.M.T 22,20 39,50
Spicy Italian 21,00 38,00
Tuńczyk 24,45 43,50
Indyk 22,20 39,50
Szynka 20,00 36,00
Żeberka BBQ 22,20 39,60
Boczek BBQ 16,35 29,95
Chipotle i Pepper. 19,70 36,20
Stek z serem 26,90 47,00
#subway
W holandji czy na lotnisku w SF subway kosztuje niekiedy taniej jak w polsce.
Ale polaczki by mieć lepsze samopoczucie to i za kanapkę z przetworzoną wędliną zapłacą 20ZŁ
I płaćża ze jest drogo, że to czy tamto ze wypłata do 1 go