Aktywne Wpisy

okusuri +460
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana

FedoraTyrone +13
Dostałem skierowanie na NFZ do kardiologa. Mamy początek grudnia, a kobieta w rejestracji mi mówi, że najbliższy termin to 20 lutego. Weź się człowieku lecz w takiej sytuacji. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia
#zdrowie #medycyna #lekarz #kardiologia
Planuję zmienić moje stare Audi 1.8T bo nie daję rady finansowo, byle bzdura koszt naprawy 3k. Koszty mnie dobijają proszę o propozycje jakichś małych miejskich popierdzielaczy dla mnie. Jak je dostałam w rozliczeniu, te Audi, to nie wiedziałam nic o nim, nie wiedziałam że to pali 15 litrów albo że sprzęgło z wymianą to koszt 2500zł. Takie rzeczy powinny kosztować 10x mniej:(
Szukam czegoś do max 10000zl, ale takiego zebym nie musiala zaraz znowu ladowac 2x tyle, moze jakis fiat albo skoda?
#samochody #motoryzacja
źródło: smuteczek
PobierzA co do samochodow ktore sie nie psuja a pracuje w warsztacie gdzie naprawiamy rowniez auta tylko w innym dziale to szczerze leksusa widzialem tylko 2 razy, raz na klocki i tarcze a raz na naprawe klimatyzacji. A w mojej 15 letniej karierze zwiazanej z mechanika to moze z 10 leksusow widzialem w roznych warsztatach.
Powiem to tak, mój samochód, od 2 lat mój a ma 4 (2 lata w leasingu) chodzi teraz drożej niż ja go kupiłem... to jest parodia.
W każdym razie tanie zamienniki mają
źródło: Clipboard02
PobierzJakas fabia, dacia, Seat..
Na pewno nie opel jak ktoś tam sugeruje wyżej
Z tym że bierz pod uwagę że jak przesiądziesz się na słabszy samochod to będziesz miała słabszy samochod I możesz stwierdzić że xd na pewno nie jak się przejedziesz.
Skoro już rzuciłaś tyle kasy w to audi to może nim już jeździj.
Fajną opcją może też być Corsa D