Wpis z mikrobloga

Stop wojnom i podziałom na #mirko! Pozwólmy na osobisty wybór! Czy wybierasz #android, czy #windowsphone, czy też może #ios - rób tak, żeby TOBIE było dobrze. Wszystkie platformy mają plusy i minusy, ale niech każdy wybiera według własnych potrzeb, preferencji i zasobności portfela bez narażania się na krytykę i hejt fanbojów.

Ogarnijcie się cebulaki, bo mi wstyd za Was.

#komunikatspecjalny
  • 30
  • Odpowiedz
  • 0
@kubapolice: wiem, bo niestety nie tylko na wykopie, ale generalnie jako społeczeństwo gro Polaków jest mentalną cebulą. Zawiść, złośliwość, zazdrość i nienawiść to nasze bardzo częste cechy.
  • Odpowiedz
  • 1
@krisip: tak szczerze to mam je głęboko w dupie, po prostu wyraziłem zdanie. Robię to raz, oficjalnie i nie zamierzam wracać do tematu.

Przypomnę, sam mam telefon z ios, tablet z andkiem i laptopa z windą. Te #heheszki bojówkowe są żenujące i wywodzą się wyłącznie z bólu dupy.
  • Odpowiedz
@Jubei: nie sadze zeby z bolu dupy skoro bardzo swiadomie wybralem wp na moj glowny telefon po latach z andkiem i a zona z iosem ;) Nadal mamy iphona 4s, ipady czy z androidem sgsy w szufladzie i nie problem do nich wrocic a jednak nie wracamy. Czasem sie pobawimny i wracaja do szafy ;)
  • Odpowiedz
tak szczerze to mam je głęboko w dupie

@Jubei: Jak byś miał w dupie to byś nie stworzył tego wpisu tylko to #!$%@?ł. Daj spokój... Kogo oszukujesz? Siebie?
  • Odpowiedz
  • 1
@Bobas: nie rozumiem żartu o multitaskingu, pewnie jakiś hermetyczny humor branżowy.

Wpis ten stworzyłem, żeby wszystkim pokazać w jednym miejscu kto jest normalny a kto jest niestety zwyczajnym idiotą. Jak narazie wpisujesz się w kanon wyśmienicie. Gratulacje.
  • Odpowiedz
@Jubei: Żebym się tym przejmował. To Ty jesteś "idiota" biorąc te wojenki na poważnie. Na mirko od wczoraj jesteś? Czemu mnie obrażasz? Argumentów nie masz to po mnie zaczynasz jechać? Zastanów sie kto tu do "kartona" się wpisuje wyśmienicie.
  • Odpowiedz