Wpis z mikrobloga

@Historycznygagatek: nikt nie słyszał bo jakimś przypadkiem gdzieś widziałem taki przepis kilka lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
od tamtej pory robię dodając jeszcze chorizo/kiełbasę lepszą jakąś i to jak gołąbki przechodzą tą kapuchą plus sama kapusta świetnym dodatkiem się robi.
Spróbuj następnym razem bo naprawdę warto.
  • Odpowiedz
@Historycznygagatek: #!$%@?łaś jak łysy warkoczem o beton. W kwestii ruskich - jak najbardziej, byleby dużo świeżo mielonego pieprzu i skwarki z cebulką na wierzch - takie combo to ambrozja.
Ale gołąbki uważam za jedno z najbardziej przereklamowanych dań rodzimej kuchni, z dobrym sosem pomidorowym są π x drzwi jadalne, ale bez sosu to już zupełna nyndza, a jadłem gołąbki z tuzina różnych domów i nigdy żadne mnie specjalnie nie porwały.
  • Odpowiedz