Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +941
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +100
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek
źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz

On odpala te b---y, ktorych nikt nie probowal rozbroic, bo o pewny rzeczeczach - jak o bredniach o polskiej odpowiedzialnosci za holokaust, czego dowodem mialy byc bzdury o Jedwabnym - po prostu mowic nie mozna.
Paliwa ma duzo do dzialania i ja rozumiem frustracje, ktora przez dekady sie u ludzi nagromadzila
#wybory #konfederacja #braun #polityka
źródło: 1000003014
Pobierz@Crusader_Universalis: Ale czemu piszesz nam? Ja nie głosuje na Brauna ani na Konfederacje.
Są dwie grupy Ukraińców z tej nowej fali emigracji z którymi jest w Polsce obecnie problem. Jedna to patole - pół, pseudo gangsterzy. Dużo piją i szukają zaczepki.
Druga to ich odpowiednik fajnopolaków. Ci się znowu wywyższają, traktują swoich gorzej sytuowanych rodaków i nas
Wybacz, błędne założenie.
Skąd wzięła się pierwsza grupa? Tzn. kto ich przepuścił przez granicę? Mi się wydawało, iż biedacy gniją w okopach, jak tutaj widzę, może
@Crusader_Universalis: Sporo ich patologii przyjechało tu w pierwszym okresie wojny: luty 2022 - lato 2022 r. Pewnie jakimiś łapówkami załatwili sobie niezdolności do służby wojskowej albo udając studentów. Część na szczęście pojechała potem dalej na Zachód, ale reszta niestety została. Niektórzy pracują dorywczo w nisko płatnych zawodach, inii się parają para-gangsterką.
@Thorkill: co ty masz za problem z drugą grupą? Krzywdę Ci jakąś robią tym wywyższaniem
W kontekście tego wykładu, r------ł mikrofon.
Nagłośnił sprawę - ten idiota co wykłada może stać się bardziej popularny.
Jako poseł ma chyba skuteczniejsze metody na walkę z takim ludźmi.
Nie wydaje Ci się, że on sam siebie promuje takimi zabudowaniami, niż realnie coś robi?
@huudyy: Dyskusja jest o fenomenie Brauna a nie o mnie. Ja na niego nie głosowałem więc generalnie mi to przeszkadza w niewielkim stopniu. Ale są takie drobne sytuacje które się kumulują. np. ostatnio na poczcie miałem odebrać paczkę i musiałem czekać 10 minut bo właśnie taka roszczeniowa Ukrainka kłóciła się z obsługą o odbiór paczki
@Thorkill: XDD jakbym miał Ci wymieniać ile razy w------a mnie roszczeniowa p0lka, to by mi czasu nie starczyło. Rozumiem czepiać się banderowców, pijaków z Odessy czy bandytów co z Donbasu przyjechali, ale