Wpis z mikrobloga

#perfumy
Azzaro most wanted czy wanted by night?

ktore

• most wanted 61.1% (33)
  • wanted by night 38.9% (21)

Oddanych głosów: 54

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wanted by night to jakaś pomyłka - te nuty z fragry to ktoś po pijaku klikał, tytoniu tam nie ma, czuć mocno kandyzowane owoce i metaliczny zapach, jakbyś wąchał starą monetę xD

• Odpowiedz
@Koksixk mam oby dwa zapachy. I smialo stwierdzam, że pachną prawie identyko (owocowo). Wanted by Night jest słodszy z wyczuwalną nutą cynamonu. Zwykły Most Wanted jest bardziej uniwersalny, ale to Wanted by Night zbiera komplementy.
U mnie flakony leżą i sie kurzą bo jestem uczulony na któryś ze składników i dostaję wysypki (,)

Jak będziesz szukał zapachu na zimę to polecam powąchać The Most Wanted Parfum, dla
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@personalspaceinvader właśnie the most wanted miałem i byłem mega zadowolony, więc postanowiłem w ślepo już kupić ten wanted by nifht, bo różnice będą, ale nie znaczne, najwyżej później dokupie ten drugi, a słyszałem, że z projekcja minimalnie lepiej to mnie zachęciło
  • Odpowiedz
@Koksixk najlepiej przejść się do Douglasa czy Sephory i sprawdzić jak zapachy układają się na skórze. Każdy nos jest inny. Na przykladzie JPG Le Beau LP wiem, ze to co dla mnie pachnie przesłodzonym kokosem, dla innych daje ogórkiem/mizerią 😂

Możesz też kupić odlewkę na tagu i wtedy zobaczysz czy warto zaopatrzyć się w cały flakon.
  • Odpowiedz